10 saker ni inte visste om mig

Den här fantastiska bilden använder Expressen när det skrivs om mig, och 10 saker ni inte visste om mig var inget undantag. Är den inte fantastisk så säg?


När jag flyttade så hittade jag alla tidningsurklipp med mig själv och då även en artikel om "10 saker ni inte visste om mig" från Expressen Extra (tror jag att det var) och tänker att det är dags att uppdatera den. Jag var ju lite mer naiv inför livet på den tiden. Det är ju ändå säker fyra år sedan den publicerades. Eller kanske till och med fem år sedan. Var tar tiden vägen? Och jag har ju så mycket nya läsare än vad jag hade på den tiden vilket är så roligt!


👉 Nämnde det häromdagen, men jag är livrädd för militärer. Och borttappade kroppsdelar. Ser jag någonting av nämnda så vill jag vända och springa åt andra hållet.

👉 Jag går på toa med öppen dörr. Aldrig förstått människor som tycker om att stänga in sig på toaletten och hänga där? Jag går in, gör min business så snabbt som möjligt och sedan ut igen. Och har jag besök hemma så tycker jag att det är osocialt att stänga dörren. Sen får man ju känna av, vid en dejt kanske det inte är så passande att bajsa med öppen dörr för att vara social? Men jag tror ni hajar.

👉 Jag avskyr att duscha. Jag kan dra mig i timmar från att duscha bara för att jag tycker att det är jobbigt att bli blöt. Väl i duschen så kan jag stå där hur länge som helst för att slippa gå ut. Eller ja, jag sitter oftast på golvet för annars blir ju en del kroppsdelar kalla när inte vattnet träffar dom. Och väl där inne är det ju så varmt och skönt, men avskyr att behöva gå ut sen och vara blöt. Allt man tar i blir blött. Håret droppar längst ryggen. Och tar tid att bli torr. Och så måste man smörja in sig. Men jag gillar ju att vara ren, så jag duschar ju, men det tar emot. Varje gång.

👉 Jag älskar att sova naken men gör det sällan. I regel alltid i trosor, men ibland även en överdel. Det är liksom lite i förberedande syfte, för om jag dör i sömnen så vill inte jag att den som hittar mig ska hitta mig naken. Tänker att det är chockartat som det är att hitta en död människa och vill då inte chocka den människan med min nakna kropp där fläsket hänger lite här och var. Men jag älskar att vara naken! Så går ofta naken hemma. Tills jag då ska sova.

👉 Jag tycker inte om godis men blir ofta sugen på godis. Köper godis och inser direkt att jag inte tycker om det, men kan inte låta bli att äta upp det? Kan heller inte spara det utan måste äta upp det. Och vill inte slänga det heller, känns ju som slöseri? Ibland tänker jag att nästa bit kanske är god? Det kanske är nästa bit som jag egentligen var sugen på när jag köpte. det.

👉 Jag blir ofta sugen på pizza när jag känner doften av pizza men samma där, jag tycker inte om det? Jag tror att jag tycker om det men jag gör inte det. Och när jag väl äter pizza så skrapar jag av pålägget och äter brödet först och sedan geggan separat.

👉 Jag är allergisk mot tomat. Vilket är min favoritgrönsak. Kan äta tomater som jag odlar själv men utöver dessa så kan jag inte äta tomat. Innan jag reste iväg åt jag det ibland ändå för att det är så gott och ibland svårt att undvika men så träffade jag en doktor när jag var ute och reste och han sa att om jag fortsätter att äta det när jag inte tål det så kan jag få en allvarlig reaktion till slut och sen dess är jag rädd för att äta tomat.


👉 Jag gick i aggressionsträning när jag var i yngre tonåren. Jag vet inte om det är sant, men jag har fått återberättat för mig att jag slängde en stol på min lärare i skolan. Har väldigt vaga minnen från skolåren. Trots att jag skolkade väldigt mycket så gick jag ut grundskolan med förvånansvärt bra betyg.

👉 Jag älskar paket. Och då menar jag älskar. Hela min själv spritter av glädje när jag får paket. Det spelar inte så stor roll vad själva paketet innehåller utan det är själva grejen. Att få någonting som jag inte vet vad det är och som någon har köpt för att dom tänkt på mig när dom sett det och sedan slagit in det. Paket är livet.

👉 Mina vänner har sagt att dom tror att jag var en rysk lyxprostituerad i mitt förra liv för att jag älskar kristall, glittriga saker, klackskor och pälsar. Jag är som en skata när det kommer till glittriga saker. Jag bara måste ha allt som glittrar. Hela min själ gör volter likt en elitgymnast så fort någonting glittrar.


Det finns så mycket egenheter som jag besitter. Jag är egenheternas drottning. Men jag älskar egenheter. Mina egna så väl som andras för det är ju det som gör att vi blir precis så fantastiska som vi faktiskt är. Älskar människor som vågar erkänna sina egenheter.

Berätta, har du någon speciell egenhet? Jag vill höra allt!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar