2015 vs. 2018

2015 2018
Size 36 Size 42

Till vänster är jag i min bästa form som jag någonsin har varit i. Vältränad men smal. Det enda som jag har drömt om så länge som jag kan minnas. Ändå var jag inte nöjd. Ändå så vill jag gå ned ännu mer i vikt. Jag tyckte att jag fortfarande var knubbig och att magen putade ut alldeles för mycket. Jag tränade 5-6 gånger i veckan och gick på strikt diet fram och tillbaka i i två år. Jag kunde inte gå ut och äta med mina vänner för maten på restaurangerna innehöll för mycket kalorier och tiderna passade sällan med tiderna i mitt kostschema. Om någon bjöd hem mig på middag så tog jag med min egen mat så att jag kunde kontrollera vad jag åt. En gång så skulle jag på utbildning i Göteborg i arbetet och krävde då ett rum med micro så att jag kunde ta med mig egen mat att värma. Släpade med mig matlådor till Göteborg för nästan en hel vecka. Frukost, lunch, middag och mellanmål.
Tjejen till vänster skulle aldrig kunna tänka sig att visa upp sin kropp. Varken i underkläder eller bikini. Hon kunde knappt titta på sig själv i spegeln naken.

Tjejen till höger är jag idag. Älskar varenda centimeter av mig själv. Varenda kurva, varenda cellulit, vartenda ärr. Jag är äter hälsosamt men ibland så äter jag onyttigt. Ibland så unnar jag mig godis eller en hamburgare. Men inte varje dag. Idag finns det en balans. Jag tränar fortfarande men vissa veckor tränar jag två gånger och andra veckor så tränar jag fyra gånger. Skillnaden är att jag inte tvingar mig själv att träna utan jag tränar endast när jag känner för det, och framför allt för att det får mig att må bra. Jag är klar med att få ångest om jag missar ett träningspass, och jag är klar med att spy upp maten som jag precis har ätit för att den är så äcklig (en diet som jag gick på var så äcklig att jag spydde efter varje måltid; efter 3 veckor gav jag upp) och jag är klar med att missa saker som händer i livet för att jag är för fokuserad på att gå ned i vikt.

Tjejen till vänster är inte en lycklig, hälsosam och självälskande person men hon till höger är. Hon till höger må vara större men hon är också mer lycklig.
Hälsa, och skönhet, kommer i alla storlekar och former.

Idag är inte mitt mål längre att gå ned i vikt. Mitt mål är att vara hälsosam. Oavsett vilken storlek jag än må bära i kläderna.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Sandrachorsell
Sandrachorsell,
Vilken förändring du har gjort starkt jobbat verkligen! 😊 Kram
nouw.com/sandrachorsell
Ankarstrand
Ankarstrand,
Tack fina! 😘
nouw.com/ankarstrand