5 hemska dejter

​Igår, vilket pass! Försov mig. Vaknade av att Alex och Sanna stod utanför mig och undrade var jag var. Kastade på mig kläderna, tog en proteinbar och sprang ner med andan i halsen. Inte en perfekt start när det här passet ovan väntade. Teamade med Matilda (alltså, den kvinnan!) och vi kammade hem segern. Klev i mål på 22:06. Och ni som vet vad det här är för pass, ni vet vad jag pratar om. Ni andra, kom till Vicious så tar vi en match. ;)

Väl hemma igen så råkade jag somna så fick kasta mig iordning (igen!) när min kusin kom och hämtade mig för en shoppingrunda, men så värt att stressa lite (extra) när jag får träna och medicinera själen. Jag ÄLSKAR att träna. Är i ett flow just nu där träningen känns så jävla rolig. Tidigare så har jag tyckt att träningen är rolig men ändock känt att jag ​måste​ träna. Nu känner jag inget "måste" utan bara ren och skär glädje över att få vara i boxen, svettas och slita tills det inte finns någonting mer att ge. Klart att jag vill träna för att gå ner mina kilon som sjukdomen la på mig, men det kommer att komma. Jag tänker inte hetsa fram det och förstöra min träningsglädje. Däremot, på måndag, så kliver jag på diet igen för att hjälpa kroppen på traven. Mest för att jag dessutom tycker om att gå på diet så att jag slipper engagera mig i att äta ensamma singelmiddagar framför TVn.

Så peppad på en träningsrik vinter och vår!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer