What didn't kill me, it never made me stronger at all.
2012 har varit blandade känslor och alldeles för många extra kilon. Antingen så har det varit väldigt bra eller väldigt dålig, men inget som jag inte tar med mig som en lärdom. 
 
Håller tummarna för att 2013 blir mitt år. Ett år med nya möjligheter. Har precis skickat en förfrågan om värdering för min lägenhet, och ska på visning för en annan lägenhet (även om jag inte tror att jag får lån för den så är det åtminstone i rätt riktning). Och så ska extrakilona bort (det är dock inget nyårlöfte) en gång för alla. Jag ska göra allting som står i min makt för att jag ska må bättre, och för att jag ska bli en gladare människa. Och jag ska resa mer. Det om nåt är ett löfte. 
 
Vet ännu inte hur jag ska fira in det nya året då jag känner mig rätt övergiven en dag som denna, men jag tror att ju närmre kvällen kommer så kommer det att lösa sig. 
 
Nu sticker jag ner på stan för att byta ännu en julklapp, och den där kjolen (jag vet inte vad jag ska ha till!) och hoppas på att hitta en liten blåsa till ikväll vad som än komma skall, och för att fika med Sara. 
 
  
I'll pretend I don't hear them talk
Har spenderat lördagen med min livscoach på stan. Bytt saker, köpt saker, fikat och bara pratat strunt. Hon åker till Vietnam i en månad nu (vi behöver väl inte prata om min avundsjuka?) så behöver få min dos av visdom.
 
Bytte i alla fall en julklapp till det här halsbandet (bytte egentligen till det igår, men när jag skulle sätta på mig det igår så gick det sönder så bytt det till ett nytt, förhoppningsvis helt halsband). Har fått dille på halsband. Jag är en örhängstjej egentligen. Varken armband eller halsband har varit min kopp av te, men sen Nikki slängde på mig sitt absolut fantastiska halsband när vi skulle ut innan julafton så har jag inte kunnat tänka på annat. Föll ögona böj för det här. Blir alldeles utmärkt till mina svarta klänningar. 
 
 
Köpte även en kjol från H&M. Tycker att kjol är så jävla snyggt men själv använder jag det aldrig av någon konstig anledning. Tänkte att jag skulle ha den på nyår, men sen så slog det mig, varför jag aldrig köper kjol; jag vet aldrig vad jag ska ha till så att jag inte ser ut som en upp- och nedvänd bowlingkägla. Hittar dock ingen bild på den, men ni kanske får se den på vid ett senare skede om jag vet vad jag ska ha till. Den är i alla fall längre bak, men rak på sidorna och bak, inte som den HÄR
I try so hard to help other people because I have no idea how to help myself
Var ute igår med Nikki Sixx. Nykter så klart. Drack en Loka. Kändes väl kanske inte så där överdrivet spännande, men när baren inte har varken alkoholfritt vin eller alkoholfri öl, och eftersom jag inte tycker om läsk, finns det inte så många fler alternativ än Loka. Har inga problem med att gå ut nykter förutom att nackdelen med att vara nykter är att man känner hur jävla kallt det är. Och är det någonting som är en riktig partydödare så är det att frysa. Jag frös så mycket när jag kom hem att jag fick sova med två täcken (vilket i och för sig är standard) plus Shepherd-tofflor, filt och överkast.. 
 
Och på tal om att vara nykter, var på Systembolaget idag och handlade alkoholfri alkohol för första gången idag. Ska skåla in 2013 i alkoholfri mousserande, och dricka både alkoholfritt vin och alkoholfria cider. Får se hur det smakar. Det blir intressant. Känns lite mer glamouröst att dricka alkoholfri mousserande än Loka i alla fall..