Renoveringsobjekt no. 1
ÄLSKAR att vara ledig. Har varit ledig sen i torsdag. Har bara njutit. Igår så lagade jag middag till mig och lammköttet och så hade vi spelkväll. Igen. Häromkvällen spelade vi Alfapet och igår körde vi två omgångar Monopol. Och när vi vaknade i morse så åt vi frukost på stan och shoppade nya kläder. Lammköttet köpte skitsnygga braxer. Därefter hämtade Jänkan upp mig i sin pappas vrålsnygga Audi och så åkte vi ut på Loppis. Köpte ett vardagsrumsbord för femtio riksdaler.Dricker vin och målar om det nu. Kände att allting är bättre än det jag hade innan, och det här kan jag kasta när jag tröttar eller hittar ett annat. Men det är jävla svårt att hitta ett bord som är MAX 80 cm gånger 50 cm och MINST 55 cm högt och som är snyggt. Det här är mitt första renoveringsprojekt och jag har redan tröttnat. Jag har liksom inte tålamod att måla, vänta, måla, vänta och så vidare.. Nästa gång kanske jag helt enkelt ska anlita en målare?
 

Bordet före. Efterbild kommer senare. Kan även visa bordet som är nu (och som jag älskar bordet, men ack så opraktisk det är när man inte har matbord).
 
 
 
Gluten- och kolhydratsfria men proteinrika våfflor
Igår efter spinningen så gjorde jag kolhydratsfria(!) våfflor. Tyckte att det lät alldeles för bra för att vara sant. Och det var det ju så klart. Inte på det sättet att dom inte var kolhydratsfria för det var dom ju, men smaken, alltså.. jag ÄLSKAR ju frasiga våfflor. Dom här var ätbara, dugliga liksom, men inte så mycket mer. Och inte speciellt frasiga. Kan vara för att jag inte är överdrivet förtjust i kokos. Även fast dom bara får 2 av 5 toasters av mig så tänkte jag dela med mig av receptet. Dom är både gluten- och kolhydratsfria och proteinrika.
 
 
12 stycken våfflor
 
2 dl vispgrädde
4 ägg
2,5 dl mandelmjöl
1-2 msk kokosolja
2 tsk bakpulver
1 krm salt, fröna från en halv vailjstång
 
Vispa grädden fluffig. Vispa ägg och vaniljfrön i en separat skål, vänd sedan ner i den vispade grädden. Blanda mandelmjöl, salt och bakpulver i en annan skål och vänd ner i smeten med grädde och ägg. Värm koksoljan tills den flyter och tillsätt till smeten, spara lite att smörja våffeljärnet med.