Sista april
God morgon så här på valborg!
 
Hade ställt väckarklockan för att hinna med en powerwalk innan frukosten på min annars rätt så fullspäckade dag men när klockan väl ringde så kändes det som om någon hade hoppat på min arma kropp hela natten för att sedan avsluta med att ta en tennisboll inlindad i taggtråd och kilat fast den precis mellan gomen och halsen på vänster sida. Så jävla skön...T. Har liksom gått och väntat på det här, känt det gro, i över en månad. Hade tänkt laga en härlig och nyttig frukost men eftersom kroppen bara skriker efter sängen så fick det bli någonting enkelt och inte lika nyttigt, finn crisp med ägg och kaviar (AAAH, visste inte att det kunde vara bättre än knäckebröd med ägg och kaviar!), en hallonkesella, en kaffe och sist men inte minst lite alvedon och bafucin.
 
Har verkligen INTE tid för det här. Det glada beskedet jag fick igår var ett nytt jobb, men vill inte skrika ut lyckan helt och hållet före jag hade pratat med min chef igår. Och nu har jag gjort det. Har en månads uppsägningstid men jag är alldeles för ivrig för att vänta så kommande månad så kommer jag att jobba dubbla jobb. Kommer bli långa dagar vissa dagar, körkortet kommer att hamna i kläm precis som träningen, tyvärr, men det är endast för en kort period. Bara jag blir frisk!
 
Valborg idag, hur ska ni fira? Som det ser ut så ska jag fira allena då alla har planer på andra håll. Tror att jag och min golfboll ska fira valborg med lite glass och en filt i soffan. Tur att jag älskar mitt eget sällskap..
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress