Mitt i natten
 
Vilken bra dag det här blev till slut. Klockan är mitt i natten och jag är precis hemkommen från jobbet och ligger nedbäddad i sängen.
 
Började dagen med att springa(!) till psykologen. Och väl där så var mötet innan mig utdraget på tiden så jag fick ändå vänta femton minuter. Hann åtminstone sluta svettas innan det var min tur för dejt med psykologen. Vi hade en bra dejt idag. Var nära till tårar ett par gånger men grät ändå inte. Jag gillar henne. Jag ser redan fram emot nästa möte.
Efter våran dejt så sprang (återigen, jag sprang, tidsoptimist, javisst!) jag och bokade tid hos frisören för klippning, färgning och slingor (ge mig måndag nu!) innan jag mötte upp Sara. Vi lunchade på Castello (deras sallad!) och sedan så hade jag lovat prinsen att han skulle få välja en födelsedagspresent i leksaksbutiken. Han valde en brödrost. Och ett lasersvärd, men en brödrost känns mycket roligare att berätta om för han fick liksom välja själv och han valde en brödrost?
Och efter det skulle jag springa (ja, igen, jag har sprungit mycket idag!) och köpa nagellacksborttagningsmedel då mina naglar såg pinsamma ut och förutom det så fick jag med mig L'Oréal Paris Dermo Expertise Tripel Active Fresh Cleansing Gel med tillhörande ansiktsvatten då jag inte alls är nöjd med det jag har hemma, och vilken känsla! Testade det precis. Fräsch doft och ansiktet känns fräscht efter att ha svettats en hel kväll. Måte testa det ett par dagar, men tror att det kommer att bli en budgetfavorit.
 
Väl hemma så slängde jag mig i sängen, gick med i både a-kassan och facket (det tog mig bara sex jävla år att få tummen ur röven, men ska man styra upp livet så kan man lika gärna göra det ordentligt!) och nu tänkte jag drömma sött om CIRCUM taklampa. Drömmer om ny lägenhet och inredning mest hela dagarna. Jag vill bona och dona och få ett hem att trivas i. Och i det hemmet så skulle CIRCUM taklampa vara alldeles underbar.
 
Nu måste jag kasta mig in i drömmarnas land för alldeles för snart (fyra och en halv timma! AAAAH!) så ringer klockan för ett tretton timmar långt arbetspass.
Life gives you lots of chances to screw up which means you have just as many chances to get it right.
 
Har sovit som en kratta i natt. Kunde inte somna till att börja med, och därefter drömde jag den ena konstiga drömmen efter den andra. Och det här ledde ju självklart att jag har snoozat alldeles för länge.
 
Sitter här med en kaffe för att försöka vakna till liv. Ska straxt springa (och jag menar verkligen springa!) till hjärnskrynklaren (hinner inte sminka mig, men det gör inte så mycket i och med jag ändå inte kan vara sminkad där eftersom jag gråter floder där) för att direkt därefter möta upp Sara, prinsen och prinsessan. Vi ska äta lunch och jag har lovat prinsen att han ska få välja en present i leksaksaffären. Toppar sedan kvällen med att köra ett kortare kvällspass innan två långpannor. Thank God för söndag när jag ska på AW med Sarah. Det är kärlek det.