Happy new year
 
Nyårsafton idag, och jag verkar vara den enda som varken har några planer eller några kompisar som vill skåla vid tolvslaget. Är det någon som vill ta mig under sina vingar och fira med mig?
What a day, what a mighty good day
 
Vilken fantastisk dag (trots att jag glömde både kontokort och leg hemma så att jag varken kunde hämta paket eller gå på systembolaget)!
 
Tränade ett monsterpass med min PT. Armar. Svintungt men ack så skönt. Kastade mig ner på stan och slängde i mig en räksallad innan frisören. Sprang till frisören och styrde upp utväxten och stilade till frippan. Är överförväntan nöjd! Sprang sedan och köpte färdig kyckling för att springa till Josephine för att kasta i mig den innan hon skulle göra mina naglar. Ska visa er både naglar och frisyr imorgon. Och därifrån sprang jag hem till Alexander för köttbullar och skräckfilm.
 
Och sen kom jag hem och hittade ett paket på dörrmattan.
 
 
 
 
Målet med min träning?
Ni är många som har undrat över målet med min träning. Det är inget överdrivet mål utan ett ganska enkelt och sunt mål; jag vill kunna titta mig i spegeln naken och tänka "fan, henne skulle jag vilja ligga med!".
Jag vill inte ha en Victoria Secret-kropp. Jag vill fortfarande ha former, men ändå lite muskler, och jag vill framför allt ha ett par snygga armar. När jag ser min pressbild från Farmen så känner jag ingenting annat än avsmak. Jag blir nästintill äcklad. Och om jag inte älskar mig själv, hur ska någon annan då kunna älska mig?
 
Jag har många olika inspirationskällor. En av dom är Carolina Gynning. Åh, den vackra kvinnan! En annan är Annica Englund (som också såg sig själv på TV och inte gillade vad hon såg). Har ni sett hennes bilder från hennes fotografering med Toppform.se? Hon har en sån fantastiskt snygg kropp! Tänk vad bra kost och träning kan göra.
 
 
 
(Bilderna är lånade från annicaenglund.se för toppform.se, fotograf Armand Dommer)