I won't let go, no, I won't
Äntligen är det varmare! Och varmare betyder att jag äntligen kan dra fram min päls. Åh, så jag älskar den! Till sommaren ska jag låta den lokala körsnären förvara den i sitt förråd för pälsar så att den fortsätter att hålla sig så underbart vacker.
 
Och jag struntar blanka fan i alla som är emot päls, och jag ignorerar fullständigt alla som tittar snett på stan, för jag ÄLSKAR min päls.
 
Dress of the day
Ni har väl inte missat att Nelly har REA? AAAH. Alltså, Nelly kommer att bli min död. Var ju så klart tvungen att beställa hem ett par guldglittriga skor, men tröstar mig med att jag hade Nellypengar och själv bara behövde betala 15 kronor ur egen ficka. Det är även fri frakt till och med imorgon.
 
Älskar den här klänningen! Tänkte beställa den till nyår men tack vare att det är dragkedja bak så kommer inte mina monsterpattar att få plats i den vilket är synd för den kommer att vara snygg tillsammans med en brunbränd kropp. Nu har Nelly sänkt priset på den och för 199 kronor så blir den din HÄÄÄR.
 
With us, it's never easy.
Eftersom mina dricksglas är som bortblåsta (har en svag aning om att jag har slagit sönder en del och att ett par kan vara hos mina grannar) och med endast fyra av tolv glas kvar så kände jag att det var dags att köpa nya men det här med att köpa porslin, bestick och glas är så jävla svårt tycker jag. Vill ju självklart att dom ska vara fina, men glasen får inte vara för lätta, måste rymma mycket dricka och ska helst inte vara allt för dyra eftersom jag tenderar att slå sönder saker (och det räcker med att jag gick wild and crazy och köpte tallrikar för tre hantverkar hudringar). Efter mycket klämmande och kännande så blev det i alla fall dessa från Åhléns vid namn Aria. Dom får helt enkelt duga i krig så länge.