Cheers to that!
Är verkligen i behov av nya klänningar. Känns som om att jag har samma klänning på mig varje dag. Och så här i REA-tider är det ju perfekt att fynda. Vill dock inte shoppa upp hela min lön redan innan den nya månaden har börjat, men titta kostar ingenting. Hur fin är inte den här? Om mina fettvalkar på ryggen inte skulle hänga ut där bak hade jag beställt den här utan att tveka. För 232,78 (hallå!) kronor så blir den din HÄÄR
 
 
Edit: Måste beställa den ändå. Har ju trots allt i stort sett alltid kavaj ändå eftersom jag tenderar att tappa (läs: festa) bort mina väskor med tillhörande innehåll. Har blivit äldre och klokare (och nyktrare!) och använder därför oftast kavaj med fickor.
Dress for less
Igår kväll när jag låg ensam på soffan så kunde jag inte låta bli att internetshoppa (internet kommer att bli min död) när jag hittade den här fantastiska klänningen. Och för 174,59 kronor INKLUSIVE frakt (åh, nå väl, frakten är gratis, men ändå) så kunde jag verkligen inte låta bli. Den finns även i en fantastisk vinröd som faktiskt är finare än den svarta, men svart är min färg liksom. Sitter den som ett smäck när den kommer så måste jag nog beställa även den röda ändå.
 
All that glitter is gold
Alla vet att jag älskar allting som glittrar. Och diamanter. Nu har jag blivit helt besatt av tanken på att köpa en discokula. En stor discokula. Som skiner och glittrar. Vet bara inte var jag ska ha den. Först tänkte jag i badrummet nu efter badrumsrenoveringen (äntligen! Sing hallelujah!), men så insåg jag att jag inte kommer kunna sminka mig i skenet av allt glittrande. Är jag konstig om jag hänger upp en (eller en plafond med flera stycken) discokula i köket? Åh, tänk fest det skulle vara att laga mat då.
 
 
Jag börjar, nu så här när jag börjar bli till åren, att hela den här grejen med att jag blir besatt av saker och inte kan sluta tänka på dom börjar bli lite jobbig. När jag väl får för mig att jag verkligen vill ha en sak så börjar hjärtat slå i hundratjugo, adrenalinet flödar och jag känner ett lyckorus genom hela kroppen. Det här och mina lätt autistiska drag bör väl vara tecken på att jag har någon skön diagnos egentligen? I och för sig tror jag att varenda levande varelse har en släng av någonting.