Allting som glittrar är guld
 
 
ÄLSKAR mitt nya nagellack. Älskar, älskar, älskar! Det både glittrar och ser ut som rosa socker. Påminner lite om kaviarlacken från Ciaté. IsaDora har gjort en limited edition-serie som heter Sugar Crush. Köpte färgen Pink Crush igår, men nu när jag såg att det är limited edition så måste jag genast köpa fler färger. Vill ha alla färgerna! Åh, blir alldeles lycklig i själen när jag tittar på mina naglar. Det bästa är att man bara behöver måla ett enda lager för att få det riktigt täckande, och ett det är riktigt snabbtorkande. Perfekt för någon som jag som inte har tålamod att vänta på att det ska torka.
Life is an adventure, dare it
 
Igår kväll så låg jag och mina fina flickvänner på soffan. Alla tre helt utslagna. Jag bjöd Irina på chiliburritos innan Izla kom, och Irina bjöd på glass till efterrätt. Och efter dom gick hem så tokdäckade jag i sängen. Sov väldigt märkligt i natt men jag antar att det är nerverna. Vaknade till ett spännande men ack så läskigt SMS. Och just nu vill jag vomera upp mina inälvor. Nervositet har aldrig varit min starka sida.
 
Idag blir det ännu mera kompishäng. Och förhoppningsvis lite sol.
When we are no longer able to change a situation - we are challenged to change ourselves.
Har spenderat hela dagen med Sara, prinsessan och prinsen på stan. Och nu har jag precis kommit in och bokstavligt talat slängt mig i soffan. Idag är en sådan där dag när jag är så fruktansvärt tacksam för min lägenhet och känner att jag aldrig vill lämna den igen. Ska ligga här och njuta en liten stund. Om någon timma så kommer både Izla och Irina över för måndagsmys.