Morning has broken
Dag nummer två på kost- och träningsschemat. Har precis ätit havregrynsgröt (varm idag, kall igår på tåget efter träningen) och dricker en kopp kaffe med kokosolja (världens bästa produkt!) i. Var och handlade mat enligt kostschemat igår och har gjort mellanmålspåsar (14 nötter och ett äpple x 2) och matlåda. Glömde dock att göra middagsmatlåda då jag inte tänkte på att jag ska vara borta hela kvällen också, men får helt enkelt köpa middag i Coops salladsbar. Dålig planering av mig men jag är inte van att planera så här noga men nu vet jag det till nästa gång.
 
Och hungern? Jag var så himla orolig att jag skulle behöva gå runt och vara hungrig men det var obefogad rädsla. Än så länge i alla fall. PT Charlotte sa att jag kan vara hungrig i ett par dagar framåt nu men att jag ska "våga vara hungrig". Aldrig mött en mer positiv människa. På varenda gnäll (jag kan gnälla rätt mycket när jag tränar, men jag ger mig inte och gör varenda en av alla övningar och repetitioner) så har hon alltid flera positiva lösningar. Om jag säger att jag kommer att kräkas, ja, då säger hon att det är bra för då smakar maten bättre efter. Bara för att ta ett av alla exempel.
 
Jobbar inte heldag idag då jag ska lämna blodprov (vill hellre dö!) och sen ska jag och Izla på Vernissage. VINDSLAG på Kulturama Fotolinjen närmare bestämt. Och efter det ska vi på ett event på Gården. Tror att det här blir en bra dag. Men först in till stan för att väga och mäta!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress