Jacka att dör för
 
 
 
Men alltså, jag dör lite lätt inombords. Hur snygg?! Köpte ju en ny jacka i veckan som jag tänkte nöja mig med till nästa år men jag måste nog beställa hem Longline Prague ändå. Den är ju perfekt, lite som en dröm.
Purple
 
Behöver verkligen gå till frisören och styra upp min utväxt, slänga i lite slingor och toppa mig men ibland så får man prioritera. Kan inte slänga ut hantverkar hundringar överallt. Har ju trots allt pungat upp sju tusen för att styra upp mina former. Men kan liksom inte hjälpa att bli sugen på att färga håret så här. Hur fin är inte färgen? Och hur snygg är inte hon?!
Morgonstund har inte guld i mun
 
Började få hemsk träningsvärk redan igår kväll. Idag är den nästintill olidlig. Har sovit dåligt för att kroppen har värkt hela natten.

Och inte nog med träningsvärken, är så fruktansvärt trött. Har varit det senaste tiden. Det och snorig, men det är ingenting som slår ut. Skulle ut och gå innan frukosten och sedan steka kyckling i matlåda, men det gick bara inte. Kom verkligen inte upp. Orkar inte ens göra frukost så min frukost består av ett ägg och en banan.
Kroppen hade kanske blivit lite mjukare av min morgonpromenad, men i och med att jag ska ner i gruvan och gräva en långpanna så känns det dumt att tvinga kroppen och sen inte ha energi kvällen igenom.
 
Igår när jag kom hem så var jag så trött att jag ville lägga mig på golvet och gråta. Då såg jag först att brevbäraren tryckt ned min klänning i brevinkastet, att mormor varit här och plockat ur min diskmaskin, satt upp min julgardin, bäddat sängen, plockat i ordning och fluffat soffan och haft fönsterputsaren här som putsat både fönster och spegeldörrar. Vilken underbar känsla!