Morgonstund har inte guld i mun
 
Började få hemsk träningsvärk redan igår kväll. Idag är den nästintill olidlig. Har sovit dåligt för att kroppen har värkt hela natten.

Och inte nog med träningsvärken, är så fruktansvärt trött. Har varit det senaste tiden. Det och snorig, men det är ingenting som slår ut. Skulle ut och gå innan frukosten och sedan steka kyckling i matlåda, men det gick bara inte. Kom verkligen inte upp. Orkar inte ens göra frukost så min frukost består av ett ägg och en banan.
Kroppen hade kanske blivit lite mjukare av min morgonpromenad, men i och med att jag ska ner i gruvan och gräva en långpanna så känns det dumt att tvinga kroppen och sen inte ha energi kvällen igenom.
 
Igår när jag kom hem så var jag så trött att jag ville lägga mig på golvet och gråta. Då såg jag först att brevbäraren tryckt ned min klänning i brevinkastet, att mormor varit här och plockat ur min diskmaskin, satt upp min julgardin, bäddat sängen, plockat i ordning och fluffat soffan och haft fönsterputsaren här som putsat både fönster och spegeldörrar. Vilken underbar känsla!
Annika

Haha, hunden ser sur ut :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress