Karma is only a bitch if you are one.
Oh, what a day, what a mighty good day.
 
Vilken dålig dag som helst blir bra av att åka hem till min extrafamilj, äta gott, busa och kramas. Det finns så mycket kärlek i det där hemmet. Kärlek som jag bara kan drömma om just nu. Så fin, så härlig, så underbar kärlek. Och att jag får ta del av den är som en gåva sänd från ovan. Speciellt just nu.
 
Jag lovar att den personen som har gjort det här mot mig kommer inte att få det roligt när jag får veta vem det är. Karma is only a bitch if you are one.
 
 
Kärleken i livet.
Sunday funday
 
Sophie väckte mig och ville ha smakråd så jag tog min betongkeps, klädde på mig och mötte upp Sophie för en lunch och shopping. Skulle bara agera smakråd men kom hem med en del nytt ändå. Bland annat karaffen, brickan och glasen ovan. Lyktan köpte jag häromdagen och "tavlan" i bakgrunden köpte jag igår. Den ska bara få en fin ram och en plats på en vägg. Köpte även två ljusstakar och en bricka (som man kan ha mat på) idag. Och två lyktor häromdagen. Visar senare när allt är på sin plats.
 
Nu har jag köpt godis, tänt ljus i hela lägenheten och bäddat ned mig. Nu blir det myssöndag på soffan för hela slanten. Söndagar är min absoluta favoritdag. En dag för reflektion, uppladdning och omstart. Och en hel drös tv-tittande så klart.
Dressed for success
 
Håller på att get dressed for success (stressar som vanligt men hinner av någon anledning alltid med att uppdatera här!) men hittar I N G E N T I N G att ha på mig. #storyofmylife
 
Hade inte varit fel om Sunny Dress hängde i garderoben just nu. Enkel men ack så snygg. Och hade jag inte sett ut som den flodhäst som jag är så hade jag inte direkt gråtit blod om Wrap Front Lace Dress från Lili London fanns till mitt förfogande.