Allergin från helvetet
Fick tacos med bäztiz idag. Och hur gott var det inte?! Men sen efter middagen så är jag sängliggandes i allergi. Kan inte minnas när jag var så här allergisk sist. Kroppen har stängt av helt. Ingen långpromenad med min kusin, inga matlådor, ingenting mer än en svag kropp, slående trötthet och ett par ögon som är på väg ut. 

Ska försöka sova nu för imorgon väntar första morgonträningen och ett spännande möte. 
Vad jag saknar mest?
 
Har alltid älskat att vara singel, men någonting som jag kan sakna är söndagar på soffan. Lång frukost framför TVn, kanske se en film, njuta av varandras sällskap och äta en god middag. Gärna tacos. Tacos är nämligen någonting som jag aldrig äter som singel. Det är för mycket att arbete för att sitta framför TVn och trycka i mig på två minuter. Annars är singellivet rätt fint, men det vore ju ännu finare att hitta någon att äta tacos med på en söndag.
JAG GJORDE DET!
 
 
Ligger helt utslagen på soffan.
JAG GJORDE DET! Jag sprang varenda meter av det där loppet! Trodde att jag skulle kräkas av nervositet innan. Och precis innan start så dök exetkexet upp vilket gjorde att jag bara blev ännu mera peppad att springa. Målet var att ta mig runt under trettiofem minuter. Kom i mål på 31.21. Nästa lopp så kommer jag under trettio minuter. Hade det inte varit en sinnessjukt tung backe innan sista kilometern så hade jag definitivt fått bättre tid. Backen var rena döden för min energi. Men all in all så är jag nöjd.
 
Nu så tänker jag spendera kvällen på soffan framför PLL. Och sen kommer jag verkligen somna som en däckad säl.