Fantastiska skapelse
 
ABY DRESS HÄR (REA!)
 
Är ju inte i mitt livs form än (räknar med att vara det till sommaren så att jag kan gå omkring naken hela tiden och visa min ståtliga kropp) men hade jag varit det så hade jag definitivt burit denna fantastiska skapelse. Får man beställa hem den i väntan på rätt kroppsform?
Jag tycker ju att ju mer hud som syns desto bättre. Vad tycker du? Yey or ney?
Den allra sista morgonen
 
Har verkligen sovit som en prinsessa i natt. Somnade i god tid (ser ingen poäng i att sitta uppe framför TVn "bara för att" när jag är ensam, singel och bitter) vilket självklart resulterade att jag vaknade med tuppen. Har myst nedbäddad i soffan (i vanlig ordning) med en kopp kaffe i väntan på att Alexander ska vakna. Min nyårsklänning kommer inte som utlovat (tack så jättemycket Nelly!) så har hetsSMSat Alexander nu på morgonen i hopp om att han vill vara en god samarit och åka till SKHLM och handla (vi ska handla till våran nyårssupé) så att jag samtidigt kan få köpa en stass på Bubbleroom. Har inte höga förhoppningar (speciellt inte då jag har varit gnällig som en fyraåring den senaste veckan) men hoppet är det sista som lämnar kroppen har jag hört.. Även fast vi bara ska vara hemma så vill jag ju känna mig smashing när jag firar in det nya året. 
Nyårsblåsa?
 
Love Jersey Cross Front Halterneck Maxi Dress HÄR
 
Har beställt hem den här stassen. En liten bummer dock att den inte hinner att komma till imorgon så att jag kunde fira in nya året i den. Älskar den blåa nyansen!  Kommer däremot antagligen att fira in det nya året i en tight och långärmad paljettklänning.