Bra deodoranter?
 
Har hört så himla mycket bra om Blondinbellas Count On Me deodorant att jag måste testa den själv. Slängde precis iväg en beställning. Speciellt eftersom den luktar som en lotudblomma. Har svårt att testa en deodorant som jag trivs med. Har problem med att jag ofta blir blöt i armhålorna (inte att jag svettas utan att jag bara är blöt) och så svettas jag en del när jag är i gruvan och gräver en långpanna.
Vill egentligen testa alla hennes produkter, och torrschampot Good To Go är inget undantag. Hittar ingen torrschampo som jag tycker fungerar bra och den här kvinnan verkar ju veta vad hon pratar om. Här kan du hitta alla av Blondinbellas produkter.
Morgonstund har guld i mun
 
Kickstartar den här morgonen med go'frukost. Hallonsmootie, kaffe och finn crisp med ägg framför TVn. Ska försöka äta snabbt, men ändock inte stressa, för att hinna ordna några saker innan veckans första långpanna. Struntar i att göra matlåda och går ut och äter på lunchen idag istället så slipper jag stressa över att hinna göra iordning den (glömde helt bort det igår kväll), men har åtminstone gjort mellanmål för hela dagen.
 
Hur ska ni spendera eran helg?