Bra deodoranter?
 
Har hört så himla mycket bra om Blondinbellas Count On Me deodorant att jag måste testa den själv. Slängde precis iväg en beställning. Speciellt eftersom den luktar som en lotudblomma. Har svårt att testa en deodorant som jag trivs med. Har problem med att jag ofta blir blöt i armhålorna (inte att jag svettas utan att jag bara är blöt) och så svettas jag en del när jag är i gruvan och gräver en långpanna.
Vill egentligen testa alla hennes produkter, och torrschampot Good To Go är inget undantag. Hittar ingen torrschampo som jag tycker fungerar bra och den här kvinnan verkar ju veta vad hon pratar om. Här kan du hitta alla av Blondinbellas produkter.
Nicolette

Tänkte bara tipsa om torrschampoo från Batiste, finns flera sorter och för olika hårfärger. Själv har jag rött hår och det finns inget riktigt bra för det utan jag kör på Batiste med körsbärslukt, fantastiskt god! Och när det gäller deodoranter är Garniers mineraldeos grymt bra, man håller sig helt torr och fräsch hela dygnet, även när man gymmar. Annars har The Body Shop också bra mineraldeos, för de med lite känsligare hud :) Budgetvaror med lyxkvalitét! Är hudterapeut så har någorlunda koll på vad jag pratar om :)

Svar: Tack för tipsen! Dessvärre så gillar jag inte Batiste. Länge sen jag testade men minns att jag inte gillade den alls. Svårt det där. Annars får jag väl göra som på Farmen, använda mjöl. ;)
Sandra Ankarstrand

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress