A dream is a wish your heart makes
 
Bara för att jag visste att jag skulle vakna tidigt av väckarklockan så kunde jag så klart inte somna i natt. Vände och vred i flera timmar. Och spelade Tiki Monkey för att fördriva tiden. Är helt besatt. Vill spela hela tiden!
 
Har precis bäddat ned mig i soffan med min frukost framför TVn (kanske bästa stunden på dagen!). När jag inte tränar så äter jag oftast tre finn crisp med ett helt ägg på varje och en sträng kaviar på, en Ripped Pro (även när jag tränar), en kaffe och ett glas mjölk (är lite lätt besatt av mjölk sen jag kom hem från Farmen men har gått från äkta mjölk, till röd mjölk och nu är jag på grön mjölk igen). 
 
Har stekt kyckling till både idag och imorgon, och kokat ägg. Har alltid ägg till mellanmål vid sjunåret i gruvan så att jag ska orka hela kvällen och hålla igång ämnesomsättningen, och proteinshakes (hinner oftast inte äta var tredje timma på jobbet). Ska börja göra egna smoothies och fruktjuicer att ta med istället för proteinshakes.
 
Medans jag är i gruvan och gräver så blir min lägenhet städad och sängen renbäddad. Längtar redan hem så att jag får lägga mig i nymanglade lakan.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress