Spetsdrömmar
 
Självklart är det roligt att gå ner i vikt (hallå, det är ju hela poängen med träningen, och att bygga en stark kropp) men alla kläder, inklusive underkläder(!), börjar att bli förstora. Och större kommer dom ju att bli så därför känns det tråkigt att behöva köpa nytt och ha som "mellankläder". Däremot så tänker jag inte gå runt i fula underkläder bara för att jag väntar på att komma i mål. Fina underkläder är det viktigaste av allt för mig för känner jag min fin under så känner jag min fin rakt igenom. Efter Berlin så blir nog Carmen Lace String Set mitt. Färgen är alldeles underbar!
 
Ps. Anger du koden SUMMERFIX i kassan så får du 15% rabatt på hela köpet vid köp över 800 kronor. Och alltid fri frakt oavsett beställningssumma. Ds.
I call it magic
 
Soluppgången i morse var magisk. Till och med gatan var sken i rosa. Njuter rätt bra av att få se alla dessa magiska soluppgångar. Det är väl den enda fördelen med att vara uppe så tidigt.
Varken morgon eller träningen var speciellt fantastisk idag.
Morgonen började med (.. eller natten kanske man ska kalla det? Tjugo i tre för att vara exakt) att jag vaknade av att någon brud stod och kastade sten på grannens fönster så att dom studsade på mitt. I samma stund så hörde jag musiken dundra från samma lägenhet. Lyckades dock somna om men när väl klockan ringde så fick jag äta frukost medan festdeltagarna skrålade "Jag går och fiskar". Var mindre trevligt. När jag sedan gick till tåget mötte jag några festdeltagare på gatan som var lite mer än runda om fötterna. Glädjer mig åt att dom antagligen mår som dom förtjänar idag.
Träningen däremot var rolig men både mitt knä och min fot gjorde ont. Foten kan jag på något sätt hantera i och med att jag är så van, men knät, det är läskigt. Vill inte att det ska blir värre så att jag inte kan köra den sista tiden som är kvar.
 
Nu sitter jag på mitt favoritcafé igen. Älskar att sitta här, dricka kaffe och filosofera. Måste planera kosten för morgondagen och är full av kreativitet just nu. Bäst att passa på!
 
Snart helg! Två arbetsdagar kvar tills jag får göra ingenting.
Fresh and clean


Blev fransar istället för naglar. Älskar, älskar, älskar att ha fransar. Hade drygt tre fransar på vardera öga som såg ut som ledsna spindelben, men nu så! Fick längre fransar än vad jag brukar ha också vilket blev perfekt. 

Sprang direkt hem för mat och matlåda, och nu blir det bums i säng. Mat- och sovklockab ringde för länge sen.