I call it magic
 
Soluppgången i morse var magisk. Till och med gatan var sken i rosa. Njuter rätt bra av att få se alla dessa magiska soluppgångar. Det är väl den enda fördelen med att vara uppe så tidigt.
Varken morgon eller träningen var speciellt fantastisk idag.
Morgonen började med (.. eller natten kanske man ska kalla det? Tjugo i tre för att vara exakt) att jag vaknade av att någon brud stod och kastade sten på grannens fönster så att dom studsade på mitt. I samma stund så hörde jag musiken dundra från samma lägenhet. Lyckades dock somna om men när väl klockan ringde så fick jag äta frukost medan festdeltagarna skrålade "Jag går och fiskar". Var mindre trevligt. När jag sedan gick till tåget mötte jag några festdeltagare på gatan som var lite mer än runda om fötterna. Glädjer mig åt att dom antagligen mår som dom förtjänar idag.
Träningen däremot var rolig men både mitt knä och min fot gjorde ont. Foten kan jag på något sätt hantera i och med att jag är så van, men knät, det är läskigt. Vill inte att det ska blir värre så att jag inte kan köra den sista tiden som är kvar.
 
Nu sitter jag på mitt favoritcafé igen. Älskar att sitta här, dricka kaffe och filosofera. Måste planera kosten för morgondagen och är full av kreativitet just nu. Bäst att passa på!
 
Snart helg! Två arbetsdagar kvar tills jag får göra ingenting.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress