Sometimes working out hurts a little on the outside, but having no confidence hurts a lot on the inside, all the time.
 
 
Aldrig känt mig så sliten som idag. Efter att ha stått upp sedan nio på morgon så orkade jag inte dra på mig ett par snortighta strumpbyxor på min ömma kropp så jag gick hem i min arbetsbyxor (som förvisso är ett par träningstights), mina loafers, min svettiga träningströja från morgonens träningspass och en trenchcoat. Ni ser ju själva. Skäms bara jag tänker på det. Och två väskor på det. Måste verkligen köpa en träningsväska asap. Känner verkligen hur det här kommer att bli fyra glamourösa veckor om det fortsätter så här.
 
Nu måste jag ta min ömma kropp (verkligen skitkul att träningsvärken hann komma innan jag hann somna!) och sova. Kommer att däcka som en klubbad säl på direkten.
AMRAP gör en svettig i trosan

Överlevde passet med nöd och näppe. Trodde att jag skulle kräkas där ett tag. Hade varit snyggt på första träningen. När man till och med är svettig i trosorna så vet man att träningen gjorde vad den skulle. Värker i muskler som jag inte visste fanns kan jag meddela. 

Vi körde AMRAP som ni ser här ovan. Så många varv som man klarar på 20 minuter. Tänker inte ens berätta hur många varv jag klarade för det är rent av pinsamt, men det kan ju bara bli bättre härifrån. 

Dags för första (torra) matlådan, kyckling och bulgur. Tänker lyxa till det och pressa citron över det hela för lite smak. 
Vill man vara fin så får man lida pinWow, vilken tidig morgon! Känner mig dock över förväntan pigg. 
Var en riktig latmask igår. Tittade på Fringe från att jag vaknade till dess att jag somnade. Med två pauser. En när Håkan kom över på en kaffe, och den andra när Alexander och jag åkte och handlade, åkte och åt och sedan avslutade det hela med en halv film (vi båda var alldeles för trötta för att se färdigt filmen) innan jag tokdäckade. Att vara så lag igår resulterade i att mitt storkok inför den här veckan inte blev av så det var bara att sätta på alla plattorna och köra medan jag gjorde frukost, men nu har jag mat i två dagar i alla fall. 

Är så himla nervös inför första passet nu. Har hört att det bara ligger över vägen från busshållsplatsen, men känner jag själv rätt så kommer jag säkert ändå gå vilse och bli alldeles för sen (.. eller ramla och bryta foten när jag kliver av bussen). 

Nu kör vi!