What a night, what a mighty good night.


Vilken födelsedagsfest! 
Stressade mig genom dagen med frisörbesök och liknande, och sedan hem för att göra iordning allting innan alla skulle komma. Izla och Sara kom tidigt för att hjälpa till, underbara som dom är. 

Sen kom alla. Vi minglade, öppnade paket och lekte. Fick så himla mycket fina presenter. Speciellt mina örhängen som jag hade tittat på tidigare samt ett jättefint halsband. Och så fick jag mycket, mycket mer fina saker. Känner mig alldeles varm i själen. 

Vid nio-tiden gick vi till Vou där vi skulle äta middag och där restaurangen skulle gå i temat glitter. Det fanns inget glitter. Inte ett enda korn. Och det tog säkert minst en halvtimma för oss att få dricka. Menyerna fick vi till slut be om för det kom inga. När vi väl fick maten (efter väldigt lång väntan) så fick flera skicka tillbaka sin för att den kvar kall. Och pommesen var supersalta. Det förstörde humöret lite granna (och att min mamma precis innan hade kommit hem till mig oinbjuden och ställde till med en scen). 

Men sen så, sen efter middagen så började vi mingla och dansa. Kastade av mig skorna och dansade i soffan till stängning. Hade verkligen så himla kul sista timmarna. Tog ett klokt beslut och hoppade över eftermackan vilket gjorde att jag slapp betongkepsen igår. 

Vaknade igår och gick upp och åt frukost i soffan med Therese framför diverse serier. Och sedan kom Izla med thaimat och så såg vi The Great Gatsby. Perfekt avslut. 

Nu har jag precis varit hos tandläkaren och är på väg till första dagen på nya jobbet. Återkommer med bilder från i lördags och en update om hur det var på jobbet idag. Åh, så spännande! Känns dock inte så spännande att det känns som om att jag har blivit misshandlad i halva ansiktet med efterföljande halvsidesförlamning. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress