I live without regrets. There are certain things I have done, mistakes that I made, that I would change, but I don't regret them at all, because I've learnt from them.
 
Låg däckad hela dagen igår. Det började på natten mellan torsdag och fredag. Det, ursäkta ordvalet, rent ut sagt sprutade ur mig hela natten och morgonen. Vid lunchtid kom feber. Sov mest hela dagen till och från. Mot kvällen kunde jag åtminstone äta trots magknip. Nu är febern borta, och jag kan fortfarande äta trots magknip. Däremot gör munnen så fruktansvärt ont att jag har vaknat till och från i natt av smärtan så känner mig fortfarande helt sänkt, men vid gott mod. Att slippa rusa in och ut från toaletten gör att jag kan genomlida smärtan i munnen. Har återbesök på tisdag och hoppas att det här släppt till dess. Har så låg smärttröskel att jag blir helt sänkt av att ha ont. Vare sig det är i munnen, huvudet eller magen. Har sällan ont i magen och huvudet så det blir oftast värre när jag väl har det, tyvärr.
 
Har sedan igår kväll plöjt igenom Oprah's dokumentärserie om Lindsay Lohan. Har alltid tyckt att Lindsay verkar vara en härlig människa trots snedsteg och den här dokumentären skildrar verkligen en framgångsrik tjej som tampas med demoner. Det är någonting med den här dokumentären som tar sig hela vägen in i mitt hjärta, som liksom talar till mig. Och vilken tjej hon är! Vilken stark tjej hon är! Hon är en sann inspirationskälla på många sätt.
 
Fick nyligen reda på att det är släktkalas idag men i vanlig ordning så kom min inbjudan bort på Posten. Hade ju kanske inte varit fit for fight att deltaga men likväl vore det ju trevligt att känna att man är välkommen, och att man tillhör släkten.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress