Nu blir det åka av

Igår så åkte jag ut. Kommer att berätta mer om det senare för just nu så är jag på stopp nummer två för dagen; frisören. Har gjort fransar på morgonen också och snart så åker vi igen. 
Kom och skratta med (läs: åt) mig

För en vecka sen rappare, igår clown och idag komiker. Ikväll har vi standup och även vi ska köra. 3 minuter var. Ni vill väl inte missa min komikerdebut? 
Att riskera ett återfall

Jag blev ledsen efter drinktestet för att det kändes som ett misslyckande. Jag svalde inte spriten men jag smakade den, och det i sig kändes som ett misslyckande. Jag blev inte ledsen för att jag blev sugen och ville ha mer utan för att jag har kämpat så mycket med att hålla mig nykter och så testade jag det bara så där? Jag vet inte hur det framställs på TV. Kommer det synas att jag spottar ut det? Jag kände mig dum som testade. Det är en tävling och jag vill inte falla på att jag inte smakade även fast det gick åt helvete. Efter att ha ringt hem och även pratat med dom andra så känns det genast mycket bättre. Jag blev rädd helt enkelt. Det är inte farligt men ack så läskigt. Nu vet jag åtminstone att spriten inte ger mig mersmak. Och att jag har världens finaste kontaktnät hemma. 

Blev återigen påmind om att man måste våga falla för att resa sig starkare. Och nu är jag redo för kommande tävlingar.