Supersnabba skor
 
Är ingen sneakerstjej, men jag behöver dom här skorna i mitt liv. Utan tvekan. Har blivit allt mer bekväm med åren och klackar byts allt som oftast mot ett par flats. Adidas Tubular skulle göra mig supersnabb på jobbet, och dom går att beställa HÄR.
Planering är A och O.
 
Det här med diet.. Jag är ju allting eller ingenting så att göra någonting halvdant fungerar inte för mig.
Nämnde ju att jag ska till Göteborg. Har fått ringa hotellet, kontakta ansvarig för resan, lunchrestaurangen och en crossfit box. Efter många samtal, mail och turer så slutar det nu med att jag får ett eget rum med micro och kylskåp så att jag kan ta med mig matlådor för hela resan. Känns dock lite tråkigt att bo på hotell men att inte få äta hotellfrukost (men snart så!). Och så har jagbokat in träningspass under vistelsen också. Ingen vila, ingen ro här inte.
 
Och igår så fick jag äta min matlåda i bilen på vägen till Heron City för Irina skulle äta middag på plats. Fick snällt sitta och dricka kaffe och titta på när hon åt kött och pommes, och känna doften av hennes popcorn.
 
I natt har jag till och med drömt om att jag fuskade och åt allting onyttigt som jag kom åt. Bara 15 dagar kvar!
 
Igår på Heron så såg vi Kingsman: The Secret Service. Kan ha varit den sämsta filmen som jag har sett genom tiderna. Men den där Taron Egerton, oh lord, what a man! Det var ju rena rama fröjden för ögat.
The purpose of training is to tighten up the slack, toughen the body, and polish the spirit.
 

Oldschool 💪👊 120kg traktordäck och 120kg viktskivor i 😃

Ett filmklipp publicerat av Vicious CrossFit (@vicious_crossfit) Feb 26, 2015 kl. 7:38 PST

 
Känns att jag lever efter träningen igår, och efter Seven nu på morgonen. Tog en tupplur direkt efter. Hjälpte inte. Är helt mör. Orkar knappt röra armarna. Och axeln la av mitt i allt. Kunde inte ens lyfta armen. Nu kan jag röra den igen, men med lite grimarser samtidigt.
 
Ska straxt springa ner i gruvan. Och ikväll blir det bio. Risken finns att jag somnar mitt i. Och imorgon efter gruvan är det galej på schemat igen. Har redan råångest för att det kommer att bli sent och för att jag verklige behöver ge mig kropp en omgång med ordentlig sömn. Nåväl.. det kostar att ligga på topp.