Sluta banka på min dörr mitt i natten
 
Har sovit som en kratta rent ut sagt. Först så drömde jag en mardröm och vaknade svettig, och sedan klockan tre(!) vaknade jag av att någon bankade på min dörr, och när jag väl förstod vad som hände och hade hasat mig upp så hörde jag hur personen försvann så att jag inte hann dra personen i örat. Skulle ha träffat tantaluran nu på morgonen men hon ställde in på grund av vädret så jag har spenderat morgonen med att se färdigt Nightcrawler. Den var väl.. så där, men den där Jake! Riktigt bra skådespelare i den här filmen.
Nu sitter jag här med min kaffe och våndas över att jag har ont i själen. Det finns ingenting jag tycker är värre än när andra ställer in i sista minuten. Det riktigt skär i mitt hjärta. Och så blir jag upprörd från ingenstans för ingenting. Jag är väl medveten om att världen inte går under om någon ställer in (och speciellt inte mormor när det faktiskt är dåligt väder och hon inte bör ge sig ut) men jag kan ändock inte låta bli att känna att världen faktiskt går under.
 
Måste bege mig ner på stan för att köpa nya arbetsbyxor (igen!) för mina nuvarande glider ner så att det ser ut som om att jag har Gällivarehäng. Har inte haft dom speciellt länge, vilket betyder att det går framåt, och det är ju jätteroligt, men det är inte jätteroligt att behöva köpa byxor för jämnan som bara är ämnade att bära på till jobbet. Kanske kan hitta någonting fint att ha på mig ikväll då det vankas galej.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress