Sammetsfynd
Sammetsklänning HÄR
 
Har aldrig riktigt haft en speciell kärlek för sammet. Tills nu. Vill ha den i varje färg. Klä upp med klackar och smycken till fäzt och platta skor eller stövlar med ett par tjocka strumpbyxor till vardags. Perfekt everyday dress. Och för den ynka slanten som denna skönhet kostar, perfektionism.
Söndagsmys
 
 
Körde ett sådant vidrigt pass idag; ett buddy-pass. Har precis slutat skaka trots att jag tränade redan klockan tolv. Kunde inte måla mascara när jag skulle åka iväg, kunde inte hålla telefonen i ena handen och prata i den utan var tvungen att hålla andra handen för att hålla upp handen och kunde inte dricka. Oh my mighty lord.
Vi körde i alla fall;
150 Buddy get-ups
125 Buddy shuttlerins
100 Buddy sit-ups
75 Buddy push-ups
50 Buddy wheel-barrow
 
Tanken var att det skulle vara 2 RFT med en timecap på 50 minuter men inget team klarade ett helt första varv.
 
Därefter lunchade jag med Alexander, hans mor och hans syster i Ytterjärna. Åt en deliciös pumpasoppa. Aldrig ätit det tidigare och har definitivt missat något. Älskar att spendera tid med Alexanders familj. En riktigt mysfamilj. Och därefter åkte jag hem till Aina och Ludde och träffade Kattis och åt nybakade lussebullar. För mysig söndag.
I cannot even imagine where I would be today were it not for that handful of friends who have given me a heart full of joy. Let's face it, friends make life a lot more fun.
 
Igår så åt jag lunch med Alexander, och det är så häftigt det där, vi har ju varit vänner i tjugo år(!) och våran relation har inte alltid varit som en dans på rosor, men den utvecklas ständigt. På senare tid så har vi börjat att prata politik istället för senaste fylleslaget. Det känns rätt.. vuxet. Vi känns rätt vuxna. Och jag älskar den känslan. Jag älskar att utvecklas. Och jag älskar att utvecklas med mina kärestan.
Nåväl, efter lunchen så sladdade jag direkt vidare till Jorinda (och här pratar vi 12 år av vänskap på en höft). Busade med två vildar, tittade på Home med en varm liten och nätt flicka i famnen (barn är så underbara!) och sedan, efter läggdags, bäddade vi ner oss i soffan för filmkväll. Och den här kvinnan! Utan tvekan en av mina förebilder. Hon är så fin. Så jävla fin. Jag önskar att alla fick ha henne i sitt liv. Hon är den mest ödmjuka men ändock starka kvinnan jag känner. Vi ses för sällan, men det är alltid som om att vi sågs igår - och såna relationer är fantastiska.
 
Vaknade alldeles fylld av kärlek. Söndag, första advent (har dock inga ljus) och ännu en dag av kärlek. Livet, du är så fin!