Det finns inga genvägar
A. 5 minuter egen uppvärmning
 
B. Rörlighet (innefattar alla möjliga konstiga övningar så som benutfall, att hoppa framåt i armhävningsposition och liknande)
 
C. Styrka
Komplex
1 Squat clean
1 Front squat
1 Jerk/Push Press
Bygg så tung som möjligt på 12 minuter
 
D. WOD
21-15-9
Squat clean
Dips
 
 
Man vet att man är helt slut efter ett träningspass när en inte ens orkar kliva ur bilen. Satt säkert i en kvart i bilen på parkeringen utanför mitt hus för att slippa släpa min arma kropp upp för en trappa som kändes lite tung som att besegra Mount Everest. Och kvällens träningspass lär inte vara nådigare. Fredagsfys före fredagsmys. Ni hör ju själva hur orden skär sig med varandra. 
 
Väl inne så orkade jag inte ens värma köttet (blev rester från i förrgår) utan åt det kallt och öste på med färdig sallad som även den var över. #tröttchey
I don't wanna steal your freedom
Är så full av känslor just nu. Och så upptagen med att känna alla känslorna. Vågar knappt gå in här och skriva för jag är rädd att jag ska skriva fel saker så att min bubbla kanske spricker. Just nu är bubblan intakt. Och känslorna bubblar så där härligt inombords. Hade glömt hur det är att känna. Men dessa fantastiska känslor blandas med rädsla och förtvivlan. Det här är ingenting som jag kan kontrollera. Det är utom mina gränser. Och det, det skrämmer mig. Hela tiden. Det får det att, stundom, knyta sig i magen för att sedan återigen bytas ut mot lycka, värme och bubblor. Stundom så vill jag vända och gå, stänga av och inte ge hän, medan jag stundom vill berätta för varenda en hur glad jag är, hur härligt det känns och att jag faktiskt känner mig lycklig. Det är bara så.. svårt.
WOD
1.Warm up
800 m run
50 Jumping Jax
40 Air squats
30 Sit ups
20 Push ups
10 Burpees
 
2.
10 min handstand
 
3. EMOM 25
M1: SDLHP
M2: Box jumps
M3: SDLHP
M4: Box jumps
M5: 5 Burpees
 
Är helt slut nu. Dra på trissor vilket avslut på den här dagen. En dusch och sen ska jag tokdäcka.