Lampfrossa
1. // 2. // 3. // 4.
 
Behöver nya lampor till nya lägenheten också. Har två lampor, men nu får jag fler rum. Hihihihi. Men det finns så mycket fint!
Ny vecka, nya tider
 
Sitter i soffan med en kaffe och en kvarg. Tänker igenom det här året. Blickar ut på flyttkaoset.
 
Idag är slutet på en era. Idag är min sista dag i gruvan. Aldrig har jag lämnat en arbetsplats med så blandade känslor. Det är en skön känsla för att jag får bättre betalt och bättre tider. Har aldrig haft ett måndag till fredag-jobb. Vad ska jag göra med all fritid? Vad gör människor med normala arbeten? Sen känner jag sorg. Sorg över att lämna en av det roligaste sakerna som jag har jobbat med hittills; exponering, och sen känner jag sådan sorg över att lämna min chef och min kollega. Vi har varit en förjävla bra trio. Och min chef, vilken klippa! Aldrig så har jag haft en chef som är så stöttande i att utvecklas. Både privat och i arbetet. Gör jag rätt i att lämna det här stället? Kommer jag trivas? Kommer dom tycka att jag är tillräckligt duktig? Det är pirrigt, läskigt, roligt och sorgligt, men nu finns det ingen återvändo.
 
Hej, ny vecka! Hej, mitt nya liv!
FestiByn
 
Igår efter inventeringen så var jag helt slut. Kom hem, drog på mig mina nya hemmabyxor och satte mig i soffan och tänkte att "nehej, jag må vara trött, men kan en ensamstående tvåbarnsmamma gå ut och roa sig så orkar jag också det!". Kastade på mig smink, min nya top och så satte jag mig i bilen och åkte till Järna. Det var festivaldax. Vi såg FestiByn. Ovh vilket band! Och vilka snygga män! Hela lokalen dansade. Utan överdrift. Jag var nog den enda som stod rakt upp och ned. Fok dansade utan skor, gammal som ung, och avslutade med en ringdans mitt i lokalen. Mycket kan man säga om Järna (och tro mig, jag vet, har gått i Waldorfskola där) men om människor var lite mer som Järnas befolkning så skulle världen vara en bättre och trevligare plats.
 
Igår var en bra kväll. Och idag är det förberedelser inför flytt som gäller. Inte lika roligt.