
Har längtat hela veckan efter sovmorgon. Igår så trodde jag att jag skulle stupa av trötthet och kunde inte tänka på annat än sovmorgon. När tror ni jag vaknade idag? Sju. Prick sju. Klarvaken. Kastade på mig träningskläderna och promenerade till gymmet för lite StrongLifts. Så skönt att ha det avklarat och kunna äta frukost i soffan i lugn och ro.
Nar noll känsla för att det är nyårsafton idag. Ska på middag hos min kusin och det ska bli trevligt men har en känsla att jag ligger i sängen innan rakterna smäller av, haha.

Pajdeg
1 kvar
1 msk solrosolja
1 nypa flingsalt
2 dl glutenfri Urkraft mjölmix durra & teff
Blanda alla ingredienser. Tryck ut degen i en pajform. Förgrädda pajskalet i 10 minuter i 200 grader.
Fyllning
450 gram fryst bladspenat
1 paket fetaost
Några vitlöksklyftor
3 ägg
3 dl mjölk
Svartpeppar
Tina bladspenaten och krama ur vattnet. Pressa i några vitlöksklyftor och lägg i. Sprid över spenaten över pajskalet och smula sedan fetaosten över. Vispa ägg, mjölk och svartpeppar och häll sedan över. In i ugnen i 35 minuter på 200 grader. Volià!
0