Opassande meddelande
 
Kan vi ta ett ögonblick och prata om det här? Får hela tiden höra att jag måste använda någonting mer seriöst än Badoo och Tinder, och tro mig när jag säger att jag har testat det mest. Här har ni Happy Pancake. Har varit medlem sen jag blev myndig nog att få registrera mig på sidor med åldersgräns. Har sett både det ena och det andra även här. 
 
Jag tror inte den här killen hade gått fram och sagt något liknande till en tjej i kön på ICA. Jag tror heller inte att den här killen hade blivit speciellt glad om någon skrev liknande saker till hans syster. Hans mamma skulle troligtvis inte vara så stolt över son vid dessa ögonblick. 
 
Vad är det som gör att människor tar sig rätten att skriva såna här opassande saker till andra människor? Vad är det som gör att människor tar sig rätten att kränka andra människor på internet? Jag förstår ju att det är lätt att sitta hemma, i sin trygga vrå, bakom en skärm och vara kaxig. Dessa människor skulle troligtvis aldrig uppvisa samma sida charmiga sida ute i verkligheten. 
 
Personligen hoppas jag att killen ovan snubblar, ramlar på sin kuk och bryter den så att han inte kan knulla någon non stop tills han bryter den. 
Anonym

Så jävla, ursäkta språket, sorgöog person. Snacka om att förstöra för oas andra som söker en seriös dejt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress