Ny vecka, nya tag
 
 
Så mysig söndag igår. Startade dagen med att åka till Å2 och fika. Vi satt ute. I solen. Utan jacka. Hur fantastiskt är inte det? Den där glutenfria morotskakan skämtar man inte bort. 
 
Sen åkte jag och köpte en ny blomma till golvet, och mat för att göra matlådor men så mitt i allt så ringde min kusin och bjöd över mig. Fikan övergick till middag. Tacos är svårt att motstå. Lagar aldrig det när jag är singel. För mycket möda för att äta själv vid tvn. Tokdäckade när jag kom hem så blev inga matlådor. Får lida för det ikväll när jag måste laga mat, men det är ett senare bekymmer.
 
Startade morgonen med en powerwalk. Precis som läkaren ordinerade. Nu ska det minsann bli ordning på torpet! Och ny vecka! Sån härlig känsla! 
The most beautiful thing you can wear is confidence.
Inlägget innehåller adlinks
 
Klänning HÄR // kofta, Gdansk // strumpisar, KappAhl
 
Var på stan i fyra timmar för att hitta något att ha på mig. Slutade med att jag köpte en glödlampa och en så himla bra silverhårinpackning (ska visa er sen - gjorde verkligen under på mitt ledsna hår!) och fick använda den enda klänningen som jag verkar äga, men den sitter som ett smäck och passar alla tillfällen.
 
 
 
Den här rödbetsrisotton med panerad getost, pinjenötter och örtcreme skämtar man inte bort. Brukar aldrig beställa vegetariskt men gjorde helt klart rätt val. Beställde dock inte en skål pommes till för att jag tänkte att en inte brukar få så stora portioner och jag var så hungrig, men tji fick jag. Fick mat för ett helt kompani. Älskade deras proslin. Ni skulle ha sett kaffekopparna!
 
 
Efter middagen på Man in the Moon så gick vi till The Dubliner där Band of 5 spelade. Och hur roligt jag än tycker det är att se Hampus uppträda så satt vi vid högtalaren och jag trodde att min hjärna skulle ramla ut genom örat, och det går ju heller inte att socialisera med varandra utan att skrika så att lungorna lossnar och hamnar i magsäcken istället så jag valde att avsluta kvällen.
 
Var en riktigt bra lördagskväll. Och så härligt att få träffa killarna som jag så sällan träffar men tycker så mycket om.
Det är inte lätt att krossa ditt hjärta
 
Igår så var jag på galej men valde att runda av rätt tidigt. Det var trevligt och så, men musiken blev väldigt hög och jag hade inte riktigt feeling för att umgås på låtsas. Ni vet när halva sällskapet inte pratar med varandra? Inte för stämningen blir otrevlig, men för att det går att ta på stämningen, och jag tycker att det är löjligt att inte kunna prata om (det uppenbara) problemet. Men middagen var fantastisk! Och alltid lika roligt att få träffa några av mina favoritkillar, och det var ju trots allt Alexanders födelsedag.
 
Kom hem i god tid så kom i säng hyfsat bra. Vaknade ändock redan vid sju, men så mysigt att kunna ligga och dra sig och sen gå upp, tända ljus och bara mysa omkring i soffan. Nu sitter jag i soffan och dricker kaffe och lyssnar på musik. Innan satt jag och grät till Jackie Ferms dokumentär. Hade aldrig ens funderat att se den men den poppade upp på SVTplay (bästa grejen när man inte har tv!) och vilken berättelse! Visste ju sen innan vem hon är och visste ju sen innan vem hennes pappa är men hade aldrig hört om hennes uppväxt sen innan.. Vilken jävla kämpe hon är. Och innan det så grät jag lite till Natascha Kampusch i Skavlan. Där pratar vi också kämpe. Misstolka mig rätt, men rätt upplyftande att se att andra människor har det värre än sig själv och ändock kliver ur det levande.
 
Söndag idag. Ska träffa en god vän, kanske min kusin och sen ska jag laga mat för hela slanten så att jag har matlådor för hela veckan. Söndag i vanlig ordning.