Vårtrender


VÅRTRENDER
 
Striped Bag | Earrings | Sunglasses | Black Jeans | Jeans | Black Top | Blazer | Blue Frill | Pink Twist
 
Sponsrat inlägg

Älskar vårens trend av volanger. På oooaw var hälften av alla kvinnor klädda i volanger. Det syns på klänningar, tröjor, linnen men framför allt på blusar och skjortor. Helst i ljusa pastellfärger, och den ljusblåa färgen ovan syns överallt - så snygg! Matcha gärna blusen med ett par slitna jeans och ett par klackar och du är redo för så väl arbetsdag som en en AW.
 
Volanger, vad tycker du? Yay or nay?
Myskväll
 
Så mysig ikväll igår. Hade en middagsdejt med Nicole (måste kanske döpa om henne också eftersom jag har två Nicole i mitt liv). Vi gjorde egna pizzor hemma. Vi använde majstortilla som botten. Blir så gott, och så mycket fräschare än köpepizza. Vi låg mest i soffan och snackade ikapp tiden sen vi sågs sen. Vi pratade om terrorattacken, Trump, mina dejter, träning, ja, ni ser ju, allt mellan himmel och jord. Sen ringde hennes bror och ville ha skjuts till Stockholm så vi skjutsade upp boyzen till stan och sen klockade jag ut efter det. Så utvilad idag.
 
Valborg idag. Har inga större planer mer än middag hos Foppisens (den andra Nicole) föräldrar och sedan vill Foppisen för allt i världen se en brasa så klart hon ska få se en brasa, haha. Ska ni se en brasa?
RENA HEM FIRAR 10 ÅR! FÅ FÖRSTA VECKOSTÄDNINGEN GRATIS SAMT ETT STÄD-KIT FRÅN SMART!
I samarbete med Rena Hem i Stockholm
 
 
Ni vet ju att jag värdesätter min lediga tid och således inte städar själv. Och eftersom jag tycker att hemstädning är någonting som alla bör unna sig så att en får tid över att spendera med nära och kära, eller för att få lite extra tid att spenderna med banen, så tänkte jag tipsa om Rena Hem.
 
Nu får alla som bokar veckostädning den första städningen gratis. Rena Hem erbjuder också ett städ-kit om en vill städa själv mellan veckostädningarna.
 
Varför Rena Hem? Rena Hem prioriterar alltid miljövänligare städprodukter, tänker långsiktigt och hållbart, men framför allt så stödjer Rena Hem en rad olika hjälporganisationer.
 
 
 
Städ-kitet som ingår
 
Rena Hem är ett av Stockholms största städbolag som inte bara har hemstädning utan även flyttstädning, fönsterputsning, storstädning och ett flertalet andra tjänster.
 
Rena Hem firar i år 10 år och deras främsta egenskap är att de satsar på personlig service - nyckeln till framgång. Rena Hem är ett en auktoriserad serviceentreprenör i Almega, har fasta kunder i hela Stockholmsområdet och har vunnit DI Gasell två år i rad.

Rena Hem erbjuder alla inom Stockholmsområdet första veckostädningen gratis vid nytecknande avtal. Du får enkelt och smidigt ett prisförslag direkt på hemsidan http://www.rena-hem.com/bli-kund eller så kan du klicka här för att få ett prisförslag tillbaka!


Introduktionsfilm