Kärlek vid första ögonkastet
 
Wow, hörrni, hur drömmigt är inte det här bordet? Om jag hade haft lite mer plats än vad jag har, eller snarare en lite bredare soffa än vad jag har så hade jag inte tvekat för en sekund att beställa hem bordet. Det här var verkligen kärlek vid första ögonkastet men jag ska mäta lite och sova på saken.. Man vet ju aldrig, det kanske går ändå..
 
 
Har letat efter en piedestal ganska länge men inte fastnat för någon och nu snubblade jag över det här bordet. Kanske kan behöva ha det som ett substitut som piedestal. Så. HImla. Fint. Skulle passa bra i min nya skog som jag har skapat hemma. Var tvungen att flytta in både citrusträdet och tomatplantan (och slänga vitlöken) och det blev så mysigt! Ska komplettera skogen med ett bambuträd också. Så svårt att fånga på bild nu när det är mörkt så tidigt men finns på min instastory. Älskar dock det mörka, regnet och framför allt hösten så jag är ändå lite nöjd inombords.
 
Ska även byta lite kuddlakan i soffan också till lite mörka, murriga och mysiga färger. Mitt hem känns mer och mer som ett hem och det för verkligen min själ att slappna av om kvällarna.
Just nu så känns livet lite för bra för att vara sant och det är en sån fantastisk känsla. Har en sån spännande höst framför mig.
Stället med stort S

Äter aldrig ute på lunchen (mest för att jag hatar att vänta och för att jag måste ta ett aktiv beslut om var jag ska äta) men idag så åkte jag och min kollega ut på lunchen. Miljön här, wow! Vill bo här! Och den där flamingon? Halleluja! Jag behöver den. Verkligen, verkligen behöver den. Maten då? Den smakade gott, men 40 minuter för att få en sallad utan tomat och ä n d å få tomat. Efter 40 minuter. Då vill man ju bara lägga sig ned på golvet och gråta. 


Är fortfarande helt slut efter helgens fart, fläng och arbete, men mitt jobb är så roligt att det är värt det. Dock inte så förtjust i en ihärdig huvudvärk som har hängt i sen förra veckan. Kan inte träna för att det trycker så att ögonen snart poppar ut, men vad gör väl det när livet är så fint ändå?

Marmorera mera

Inlägget innehåller adlinks från Adviral

Sminkborstar, HÄR
 
Häromdagen så rensade jag ut gammalt smink, gamla hudvårdsprodukter och gamla sminkborstar. Kastar man saker så behöver man ju köpa nya, och hur fina är inte dessa sminkborstar? Jag är inte mycket för varken smink eller hudvård, men med dessa skönheter så kanske det kan bli roligt att sminka sig.