Yay or nay?
 Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Klocka HÄR / 2. Klocka HÄR / 3. Klocka HÄR / 4. Klocka HÄR

Är det någon accessoar som jag gillar så är det klockan. Tycker också att en snygga klocka kan göra en hel man. Det finns så många olika varianter att det är så lätt att matcha klockan med resterande outfit. Har en klocka i guld, men skulle gärna ha en med ett brunt läderarmband också. 
 
Vad tycker du? Klocka, yay or nay?
När det tråkiga tar över
 

Finskan är så svår! Kämpar med att behålla intresset. Jag vill ju lära mig finska. Har prata om det i så många år, men verb och vokaler och positiva och negativa och.. ja, men ni hajar väl? Jag vill ju bara kunna prata finska. I talform. Behöver inte kunna böja orden i skrift. Och jag är ju så där; tappar intresset om det är svårt eller tråkigt.

Det går fortfarande förbi mitt förstånd att jag lyckades ta körkort på sju veckor(!). Från att jag började övningsköra och från det att jag öppnade boken för första gången. Tog ingen intensivkurs som många gör, och jag hade ingen att övningsköra med privat, utan jag tog två lektioner i veckan. Bevisar ju i och för sig att jag kan om jag vill. 
 
Nåväl, tisdag idag. Vardag igen. Hinner inte så mycket mer än att arbeta och träna, men på fredag så ska jag träna och äta med Nicole. Så trevligt avslut på veckan och det är roligt att ha kompisar som har samma intressen så att man kan inkludera träningen i aktiviteterna. 
Vill du tjäna pengar på din shopping?
 Inlägget innehåller affiliatelänkar
1. Jacka HÄR 2. Tröja HÄR 3. Jeans HÄR 4. Väska HÄR
 
Vill du få pengar tillbaka på dina köp online? Då borde du bli medlem på Refunder. Där kan du hitta många samlade erbjudanden och butiker som exempel "Boozt.com" där du kan hitta produkterna ovan. Är du medlem hos Refunder och shoppar hos Boozt.com får du 5% återbäring på ditt köp direkt in på ditt konto. Att bli medlem är helt gratis.

Vill du läsa mer? Då hittar du Refunder HÄR.