Tänk vad lite spackel kan göra

Hörde ni fåglarna när ni vaknade? VÅRFÅGLARNA. Alltså, hur underbart är inte det ljudet efter en lång och mörk vinter? Låg och sträckte mig och lyssnade på deras kvitter och log. Inifrån och ut. 


Det här med att sminka sig på morgonen. Jag kan inte förmå mig själv att gå upp för att sminka mig när jag kan sova 20 minuter längre istället, men idag gick jag upp och sminkade mig. Och vilken känsla det är. Känner hur hela humöret förändrats. Känner mig som en annan person. Är inte det märkligt? 

Nåväl, middag hos min chef efter jobbet idag. Ska bli så trevligt. Och imorgon är det middag med Nicole och lördag ska jag fika med Nadja innan jag har en dejt. Så härlig vecka. Bara vårljuset som fattas.

Could you light up my life?

Var tar tiden vägen? Snart februari (och snart min födelsedag!). Våren står och stampar i farstun. Ser fram emot april, men tänkte försöka ta en tur till Sälen innan april. Börjar april med att fylla år(!), sen åker vi någonstans i Europa med jobbet, veckan efter det så tänkte jag (och förhoppningsvis N) åka på en weekend. Mycket lediga dagar och halvdagar i april. Känns knappt som om att vi kommer jobba. Och så skiner förhoppningsvis solen. 


Livet känns så mycket lättare när det känns som om att solen börjar närma sig. Har ju känt en förkylning i kroppen i snart två veckor som bara gror men aldrig slår ut, men nu börjar jag äntligen känna mig piggare. Hallelujah. 

Ska på promenaddejt idag efter jobbet. Kan inte säga att jag är överdrivet exalterad. Han ställde in i söndags så vi får väl se hur det artar sig under dagen. Han är väldigt stilig. Nästan lite för stilig. Och ni vet ju hur nervös jag blir i närheten av snygga män. Nåväl, med mina erfarenheter av dejter och män från internet så..

New Year - New workout clothes
Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Tröja HÄR / 2. Linne HÄR / 3. Tights HÄR / 4. Sport-bh HÄR / 5. Tights HÄR / 6. Tröja HÄR / 7. Skor HÄR

 
Igår så skulle jag träna. Satte ihop ett flåspass. Hopprep till uppvärmningen och sen 10 RFT med 5 övningar á 10 reps i, men bara efter två varv så fick jag så ont i huvudet så att jag trodde att hjärnan skulle flyga ut och ett illamående från helvetet dök upp. Fick avslut och ta en tupplur på en timma. Den värsta huvudvärken släppte men hade ändå molnande huvudvärk hela kvällen. Skulle på dejt men han ställde in så tog en dusch istället, hoppade i nattlinnet och gjorde kardemummaugnspannkaka istället och somnade redan klockan åtta. Bättre lycka med träningen ikväll istället. Helst iförd denna mundering.