Trädgårdsmästaren själv
 
 
 
 
Jag hajar ju att ni kanske inte är intresserade av mitt citrusträd men jag känner mig som värsta trädgårdsmästaren. Jag klippte ju trädet för bara någon vecka sen (inte mer än tre veckor sen i alla fall) och kolla nu! Det går så fort nu. Det kommer mer blommor varje dag, och ser ni hur mycket blad det kommer? Och nya citrusfrukter. Snart står det i full blomster igen. Det här trädet är lite av mitt skötebarn just nu.
 
Har även planterat vitlök nu också. Ska bli spännande att se om det är lika lätt som det stod att det skulle vara. Just nu vill jag plantera allting som går att plantera men jag har dessvärre inte plats på balkongen.
 
Det är roligt att dokumentera mitt citrusträd för jag är ju rätt stolt över mig själv, haha. Ni får helt enkelt stå ut.
Drinkar i världsklass
Fortfarande helt frälst i semestern. Igår var inget undantag. Har inte så mycket att uppdatera er om eftersom jag inte gör mer än att ligga på stranden, men igår hann jag med mer än stranden. Började självklart på stranden och när batteriet på telefonen dog så gick jag hem och la mig på balkongen till Alexander hämtade mig.
 
 
Vi åkte ut till Vibynäs Golfklubb för att äta lunchbuffé. Utsikten är magisk, men det var rätt molning. Vi satt där och pratade om livet och skrattade ett par timmar.
 
Åkte hem och svidade om och sedan så dinerade jag och Nina på Mira Mar. Behöver ju inte säga når om Mira Mar vid den här punkten, men Renyos alkoholfria drinkar skämtar man inte bort. Och maten.. Vi delade på en Kebbeh Naje och tog varsin rätt till. Den är verkligen bland det godaste på menyn (förutom potatisen då!).
 
Det fina med att göra saker när man är ledig är att det inte behöver bli sent. Jag var hemma redan vid halv nio men hann ändå äta en lång middag i gott sällskap.
Beach life too strong

Så mysig dag igår. Var i Trosa hela dagen med Hermella och Maria. Åt våfflor och bara strosade gata efter gata. Perfekt söndag mitt i semestern. 


Väl hemma så pratade jag med Alexander som undrade om vi skulle äta lunch idag varpå jag bad honom hålla linjen så att jag kunde kolla smhi innan jag svarade, haha. Såg att det skulle bli mulet vid 12 så passar på att ligga här tills Alexander ringer för en lunchdejt.

Vaknar 05.24 varje morgon. Så märkligt. Verkligen alltid 24 minuter över. Det är tidigare än vad jag går upp när jag ska till jobbet. Blir spännande nu när jag byter jobb och får sova en timma längre. Kanske kan jag hålla det här med att vakna 05.24 så att jag kan träna innan jobbet. 

Nu kaffe i solen på stranden. Ikväll så ska jag plantera vitlök.