Perfekt avslut på semestern
 
Lördagen började med att jag sprang ärenden. Skulle hålla hov och ha middag. Alltid ute i sista minuten. Och i sista sista minuten när jag var under tidspress så fick jag för mig att skura badrumsväggarna istället för att börja med maten. Typiskt jag. Fick ihop allting till slut ändå.
 
 
 
 
 
Fick så fina rosor! Kanske världens längsta rosor. Hade ingen vas så fick improvisera och kapa rosorna drygt tio centimeter och sen stoppa dom i en spagettiburk då ingen vas fungerade.
 
 
Mitt i allt så insåg jag att jag inte äger några skålar (!) så återigen fick jag improvisera och använda min ena ugnsform som skål, haha.
 
 
 
Dukade med mina fina vinglas som jag fick i födelsedagspresent. Älskar verkligen dom här glasen. Måste köpa flera likadana (fick 4 stycken) och champagneglasen i samma serie. Ser dock att jag har glömt att ta bort klistermärket på det här glaset. Lite pinigt faktiskt.
 
 
 
Bjöd på cashewbiffar med sötpotatispommes och en gudomlig grönkålssallad. Salladen bestod av grönkål, kryddad fetaost, knaperstekt skinka (funkar lika bra med bacon om man hellre önskar det), valnötter och apelsin. Tog en evighet att ta av skinnet på apelsinen men så värt mödan. Fick tipset om apelsin av Jorinda och det passade så bra i den här salladen. Till efterrätt så bjöd jag på min saffranskaka med vit choklad. Alla älskar alltid den så det är ett säkert kort. Det receptet finns här (klick!). Ska ge er receptet på biffarna också för dom är magiska!
 
 
Här är dom, mina hjärtisar. Inte familj via blod, men lik förbannat min familj. Kloka, fina, varma människor. Vi är så olika men ändock så lika. Vi kompletterar varandra på ett alldeles fantastiskt vis. Vi åt, skrattade och fyllde varandra med energi. Jag älskar att vi har så olika intressen att våra samtal kan handla om precis vad som helst och vi blandar hej vilt.
 
Efter ett par timmar vid middagsbordet så åkte jag och Nina till Trosa. Tanken var att vi skulle till Fina Fisken men vi kände inte att det var värt att betala 300 kronor för att få komma in så vi dansade bort hela natten på Tullen istället. Så rolig kväll! Perfekt avslut på semestern. Dock var gårdagens baksmälla inte att leka med. Blev soffläge hela kvällen och stuvade majsmakaroner med kycklingfalukorv till middag.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress