Växer så det knakar
 
 
Köpte den här murgrönan bara för någon vecka sen, men se, se så den växer! Just nu så känns mina blommor som mina små barn. Följer varenda blads utveckling, och den här utvecklas minsann i en rasande fart. Så roligt!
Livar verkligen upp vardagsrummet.
 
Tänkte att jag även kunde passa på att visa upp mönstret i mitt nya vardagsrumsbord. Älskar verkligen mönstret. Det gör att det här billiga vardagsrumsbordet känns så mycket trevligare. Blev så mycket luftigare med nya bord också.
Drömmer mig bort
 
 
 
 
Bilder lånade från Hemnet
 
Förmodar att ni inte har missat mina husdrömmar, men har ni sett den här pärlan? Jag och Foppan funderar på att åka och kolla på den. Bara för att se, och för att få känna på den. Den kostar inte mycket pengar, men den behöver desto mer kärlek på insidan. Det finns heller inte indraget vatten till huset så det är ju inte aktuellt trots att priset lockar, men att drömma kostar ju ingenting. Jag menar, hur drömmig är det inte? Tänk att sippa på morgonkaffet med denna utsikten..
 
Slående trötthet

Tror att jag har nåt virus i kroppen. Är sååå trött. Hela tiden. Vaknar alltid med ont i halsen men så försvinner det under dagen. Hade så i vintras också. I kanske 3 veckor och sen försvann det utan att bryta ut. Känner att semestern kommer lägligt. 2,5 veckor kvar till 2 veckor semester. Har ingenting planerat än men blir nog en sista minuten med min bok till en pool. 


Träningen igår gick så dåligt att jag gick hem. Hoppas på att det går bättre idag. Vet ju att man inte ska träna om man mår dåligt, men jag mår ju inte dåligt mer än på morgonen, och mer än att jag är slående trött, så vägrar avstå från träningen. 

Fick hem min maskeraddräkt igår. Ska på maskerad på söndag. Den var KATASTROF, haha. Så nu måste jag försöka jaga rätt på en outfit i helgen. Vågar inte beställa en ny heller eftersom den här var så katastrofal. 

Nu är jag så sugen på kaffe! Och frukost. Kaffe och kvarg. Bara en timma kvar!