En liten leverans
 
Phuu! Vilken dag. Den har gått i ett!
 
Efter att återförsäljaren sa att det skulle kosta 2500 spenader att felsöka min bil för att de har sagt till mig att jag kan byta däcken på en verkstad i Södertälje så ringde jag tillbaka till verkstaden och fick prata med världens trevligast kille som bad mig ha is i magen och köra bilen över helgen. Hade inte bilen löst sig själv så skulle jag komma tillbaka. Och mycket riktigt, bilen löste sig själv. THANK GOD!
 
DHL-leveransen hade ett spann på mellan 10-13. Och dom kunde inte ringa innan. Det var tydligen någonting som företaget behövde betala för. 10.26 var leveransen här. HALLELUJAH. Jag tänkte att med min tur de senaste dagarna så skulle den komma lång över 13.00 istället, haha. Frågade om han kunde ta med pallen i alla fall. Vet ni vad han svarade? "Nej, tyvärr, den är inte vår. Lägg den på tomten så tar föreningen hand om den." Haha, alltså... visste inte om jag skulle skratta rakt ut eller inte.
 
Så bar upp, packade upp och skruvade ihop möblerna på 30(!) minuter. Ibland överträffar jag mig själv. Swishade direkt iväg till frisören, och wow! Känner mig som en ny person.
 
Efter det så var det Systembolaget, handla mat, hämta tårta, styra upp balkongen, iväg för att köpa mer lampor till balkongen och slänga allt skräp, och sen, sen fick jag åka hem och äta. Insåg att allting som jag hade ätit idag var en banan till frukost..
 
Vet en som kommer somna som en klubbad säl i natt. Men vad gör väl det när det är FÖDELSEDAG IMORGON!
Skratta eller gråta?
Vet inte om jag ska skratta er gråta. Har gått och längtat efter den här ledigheten så länge, och så är allt pannkaka. Det sägs ju att onda ting kommer i tre.
 
Började igår.
Åkte och handlade. Kommer ut. Någon har kört in i min bil på parkeringen och dragit. Ringer försäkringsbolget. Svindyr självrisk och inlämning i Bromma(!). Ringer Polisen. Lång kö. Ber att bli uppringd. Talsvaret säger att de ringer två gånger. Blir uppringd, hör personalen i bakgrunden, men ingen svarar mig och sedan lägger de på. Ingen ringer igen. Ringer upp igen en timma senare. Sitter 55 minuter i kö. Kommer fram, hinner säga vad ärendet gäller och sen LÄGGER HON PÅ. Gav upp.
 
Åkte till verkstaden för att byta däck. Återförsäljaren av min bil sa att jag kunde byta däck på annat ställe som inte ligger så långt bort från mig som återförsäljaren gör. Verkstaden bekräftade att dom kunde byta mina däck med tmps sensor. Verkstaden bytte däck, men det fungerar inte. Lampan slutar inte blinka. Vilket betyder att jag behöver åka till återförsäljaren i alla fall. Dubbel kostnad, dubbel tid. Tid som jag inte har.
 
På verkstaden så lyckades jag i alla fall göra en polisanmälan medan jag väntade.
 
Och som om att det inte var nog så blev mina bullar torra, tråkiga och inte alls speciellt goda som jag bakade.
 
Nu ska jag vänta in min möbelleverans och sedan ska jag åka till frisören. Med den här turen så lär det sluta med att jag blir grön i håret..
Favoritbutik
Inlägget innehåller affiliatelänkar


1. T-shirt HÄR / 2. T-shirt HÄR / 3. T-shirt HÄR / 4. T-shirt HÄR1. T-shirt HÄR / 2. T-shirt HÄR / 3. T-shirt HÄR / 4. T-shirt HÄR

Ni har väl inte missat NA-KD? En av mina favoritbutiker när det kommer till onlineshopping. Nu får du dessutom 20% rabatt på NA-KD med koden: ADV20, Ypperligt tillfälle att uppdatera vår- och sommargarderoben.
 
Gäller ordinarie priser t.o.m. 31 Mars