När inspirationen tryter
Dagens humör: Trött och tung i huvudet.

Dagens mående: Ont i huvudet och brutal träningsvärk, men annars strålande.

Dagens borde: Borde gå och träna men eftersom Nicole ställde in och eftersom jag har ont i huvudet så har jag ingen som helst lust att träna. Har i alla fall tränat fyra monsterpass den här veckan. Skulle behöva göra matlådor också men är alldeles för trött för det.

Dagens frisyr: Halvuppsättning med en klämma (som nedan).

 

Dagens smink: Inget alls. Har suttit i solen i ett par timmar så ville inte sminka mig. Har en hatkärlek till att vara osminkad. Jag tycker om att vara osminkad för det spar mig tid men jag tycker inte om att titta mig själv i spegel osminkad.

Dagens klädsel: Blå klänning (adlink) (ser dock att den är slut i blått) från Pussycat London (adlink)

Dagens planer: Rensa hemma.

Dagens materiella vill ha: Nya möbler hem. Soffbord, sidorbord, lampor, spegel, you name it.

Dagens fundering: Bör jag sälja lägenheten? Ska jag sälja gamla soffan på balkongen för att köpa ett caféset istället? Hur träffar man en vettig karl?

Dagens beroende: Marabou Oreo, den lilla på 41 gram - så mycket godare än själva kakorna.

Dagens tråkigaste: Att jag känner mig hängig, och lite ensam.

Dagens längtan: När jag känner mig ynklig som idag så längtar jag efter att träffa någon som kan pussa mig på pannan och laga middag.

Dagens superlängtan: Efter hus, man och familj. Se barnen växa upp och springa barnfota på tomten medan jag dricker kaffe i solen på altanen.

Dagens tidning: Har plöjt en hel drös på balkongen i solen. Arbetar med tidningar och tar alltid hem tidningar som jag glömmer att läsa. Idag har jag plöjt diverse olika titlar för att riva ut inspirerande recept att spara.

Dagens låt: Hogland - 2 young 2 die

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress