Får jag chans på dig?
 
AMEN TJENA JUSTIN! Tror att du precis stal mitt hjärta.
 
Har aldrig förstått hypen över Justin som en godisbit. Speciellt eftersom jag inte är så förtjust i pojkar. Men nu, hallå hej! Alltså.. Justin.. Får jag chans på dig?
Min vardagsfix av tillskott
 
Får ofta frågor om mina gröna smoothies som jag dricker till frukost varje dag. Och på jobbet så retas dom lite med mig för mina giftiga smoothies (men med kärlek så klart). Det är det bästa beslutet som jag har tagit för min mage. Har alltid haft en trög mage men aldrig tänk på det som något onaturligt tills jag läste om grön smoothie till frukost. Tänkte att det var värt att testa och speciellt med min hypotyreos. Wow! Min mage är som en helt ny mage.
 
Från början så var jag rädd att jag skulle bli hungrig på morgonen. Är en riktigt frukostmänniska. Älskar frukost och klarar mig inte utan frukost men jag märkte ingen skillnad på hungern. Snarare tvärtom. Håller mig mätt minst lika länge men jag känner mig piggare och mer fokuserad på förmiddagen.
 
Jag kompletterar min smoothie med ovan kosttillskott. Zink och magnesium tar jag dock på kvällen. Det som saknas i min samling nu är järn. Har alltid haft järnbrist men aldrig ätit järntabletter. Har inte gillat att äta medicin men ju äldre jag blir så inser jag storheten med att ge kroppen vad den behöver. Som MSM, vilka effekter den har. Så häftig produkt. Men varnar er, den är en riktig satkärring i början. Jagar ut all skit ur kroppen och det känns vill jag lova. Både på hyn och i huvudet. Men när den har arbetat klart så är det ett riktigt bra tillskott. Man får helt enkelt rida ut stormen.
En svacka mitt i tillväxten, inte död men heller inte levande
 
 
 
Måste visa er min tomatplanta. Den är så cool (men ful). Den är stendöd och snustorr. Nuddar du kvistarna, grenarna eller stammen så ramlar dom av men ändå så växer det tomater på den. Det kommer nya hela tiden. Varje dag dyer det upp nya tomater.
 
 
 
Den var ju lite vackrare när jag köpte den i somras, och sen för någon månad sen så blev den jättestor. Den liksom exploderade i grönska för att desan bli så här. Den spelar mig ett spratt men jag ger inte upp. Jag ska ge den all kärlek och omvårdad som jag kan för att få den att fortsätta leva. Precis som vilket förhållande som helst så antar jag att även den kan hamna i en svacka.
 
Har jag någon tomatexptert här som kan berätta vad jag ska göra för att få den att bli lycklig igen?