Jag vill fylla mig själv
Humör idag?

Ångestfylld men tacksam.

Vad gör du exakt just nu?

Tittar på Greenleaf och dricker kaffe. Har ni sett Greenleaf? Serien är så dålig att den blir bra, haha. Avskyr den samtidigt som jag älskar den. Vill ni ha nåt lättsmält men händelserikt så titta på Greenleaf.

Dagens planer?

Ska snart slå på Helt Seriöst av Kaliffa och dansa igång den här dagen. Ska börja med kvällens middag. Hermella kommer över på min berömda högrevschili. Och innan Hermella, medan grytan puttrar, så tänkte jag åka och köpa nya underkläder.

 

Helgens planer?

Helgen har ju redan startat och jag ska verkligen bara ta det lugnt. Mer lugnt än vanligt och bara lyssna på kroppen. Har haft mer ångest än vanligt sista tiden då det har hänt så himla mycket negativa saker senaste veckorna vilket har fått mig att tvivla på livet. Ikväll kommer Hermella över på middag vilket ska bli så mysigt! Så välbehövligt! Den kärleken och den energin den kvinnan ger mig av att bara le, den fyller hela mig. Och imorgon så har vi släktkalas för mitt kusinbarn som bara växer så det knakar. Och så ska jag försöka träna. Om kroppen vill.

Veckans fundering?

Livet. Helt klart livet. När ska livet sluta kännas som en kamp? När ska jag få uppleva genuin lycka? Finns det genuin lycka? Och när ska den där kliande fisteln i mitt liv försvinna?

Ni får inte misstro mina tankar om livet som att jag har tappat livslusten eller som om att jag är olycklig men jag är bara så otroligt trött på att känna att livet är en evig kamp, att ingenting i livet känns lätt. Är otroligt tacksam för det jag har men resan hit har varit lång, krokig och väldigt skakig och jag kan inte se ett ljus i tunneln än. Kanske skulle behöva åka på någon form av spirituell avkopplingsresa för att finna min inre frid och lära mig att ha tilltro till livet..

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress