När beslutsångesten kickar in
 
Var så illamående (och hungrig!) efter träningen så kund inte bestömma vad jag skulle äta till lunch så allt alla sakerna som jag var sugen på, haha.Havregrynsgröt kokad med kanel och havremjölk, äggröra i micron (endast ägg och salt), en riskaka med ost och en smoothie på bladspenat, mango, gruka, zucchin, citron, ingefära och vatten.
 
Typiskt jag att inte kunna ta beslut om såna enkla saker. Förra helgen så gick jag hem från gymmet för att jag inte kunde bestämma vad jag skulle köra för något. Körde intervaller men sen fick jag kortslutning så då gick jag hem. Samma sak om jag åker till affären utan att veta vad jag ska handla då kan det också slita med ett jag åker hem tomhänt.
 
Idag så tänkte jag bara köra roddintervaller 500 m x 10 med 1 minuts vila mellan intervallerna, men när jag var klar med intervallerna så kände jag mig inte klar (trots att jag ville kräkas redan här).
Körde en amrap på 6 minuter; 6 barbell row, 6 power cleans och 6 push press.
Avslutade jag med tre varv av 10 side lateral rises, 10 front delt raises och 10 triceps extensions.
 
Och vet ni vad? Dejten ställde in. I vanlig ordning. Han är förkyld. Nåväl, bättre lycka nästa gång. Ger mig tid att göra nytta hemma istället. Handla, göra matlådor och kanske ta en shoppingtur. Behöver rensa min dropbox också. Har över 8000 bilder och vill inte fortsätta att betala för dropbox så för att få in nya bilder så behöver det rensas. Kanske inte behöver ha bilder från 2014 där..
Sjunde hjulet
Så härlig lördag igår! Startade dagen med ett pass på gymmet. Oftast så går jag till gymmet och kör det som jag känner för för stunden. Kombinerat med kondition. Mycket har hänt på min kropp men ju mindre resten av kroppen blir desto mer putar magen så försöker konditionera bort den.
 
(Det där sexiga runt min vrist är min skena till foten som jag behöver ha efter mina två fotoperationer)
Igår så började jag med 20 minuter uppvärmning; 10 minuter promenad och 10 minuter intervaller, 20 sekunder löp, 10 sekunder vila.
5x5 back squats
3x10 squats med corner barbell
3x10 squats med corner barbell
Och så avslutade jag det med en tabata i 6 minuter med wallballs, air squats och kettlebell swingar.
 
Första wallballen sen innan operationen. Oh my mighty lord. Det blev inte många repetioner eftersom det var första gången på nästan två år och eftersom det var en tabata efter ett benpass, men jag minns definitivt varför jag hatade övningen när jag tränade crossfit.
 
Efter det så åkte jag runt halva stan för att lämna in paket som ska i retur och för att köpa en födelsedagspresent till födelsedagsbarnet. Och sen kom jag hem och svidade om snabbt till mina nya klänning (adlink). Älskar den! Sitter som ett smäck och så himla skönt material. Och med min ny bysthållare (adlink) under så fick jag sån klyfta. Älskar klyftor, haha.
 
 
 
Vi firade Alexander på Mira Mar. Jag och tre par. Först så var jag helt inställd på att jag behövde ta med en dejt för att inte behöva vara den enda singeln i sällskapet men sen slog det mig att jag inte alls behöver göra det. Jag tycker ju faktiskt inte att det är jobbigt att vara singel, tvärtom, jag tycker att det är härligt att vara singel. Det var ganska länge sedan som jag bestämde mig för att jag hellre är singel och lycklig än i tvåsamhet och olycklig. Det tog mig ett bra tag att inse mitt eget värde och nu så skulle jag aldrig kompromissa med mig själv bara för att slippa vara ensam.
 
Nåväl, middagen var väligt trevlig men redan vid nio gick vi alla hem. Det är väl kanske nackdelen med att bara umgås med par, att kvällen tar slut så tidigt. Vanligtvis tycker jag om tidiga kvällar men igår så kände jag mig smashing och hade gärna gått ut och visat upp mig en stund. Ska dock inte stickaunder stolen med att det är skönt att vakna utvilad idag. Har redna varit vaken i två timmar..
 
Nu ska jag skriva en ansökan till en ny tjänst på mitt jobb, hänga tvätten (startade en maskin när jag gick upp - älskar att ha tvättmaskin i lägenheten!), måla naglarna, riva av ett pass på gymmet och sen ska jag på dejt ikväll (om han inte ställer in, haha).
 
Välkommen söndag!
Låt oss stå starka tillsammans i samhället mot brottslighet oavsett kön
#metoo kan väl knappast ha gått förbi någon omärkt. Har försökt att undvika att läsa om ämnet för om jag ska vara uppriktig så upprör ämnet mig. Inte för att det är så många som är utsatta för sexuella brott för det är knappast en nyhet utan det som upprör mig är den här häxjakten som hashtagen har dragit igång. Framförallt hur media selektivt hänger ut vissa män för att få mer trafik till sina hemsidor.
Såg senast idag hur Aftonbladet skrev "känd komiker anklagas för flera våldtäkter". Inget namn, ingen bild. Antagligen drar det mer trafik att skriva "känd komiker" än dennes riktiga namn medans stora namn som Timell, Kroner, Nano och Virtanen kastas till vargarna för att deras namn är kända i folkmun. Jag rättfärdigar inte deras beteende, absolut inte, men jag anser inte att det är rätt att hänga ut människor i media inför hela svenska folket med namn och bild innan det finns domar som styrker deras brott. Media hänger inte ut "vanliga" våldtäktsmän, mördare eller kriminella med bild  och det borde inte gör skillnad på människa och människa.
 
Varför är det alltid män som bär skulden? Varför svartmålas alltid männen? Jag menar, det är ju inte acceptabelt att hänga ut alla muslimer som terrorister eller säga att alla romer är tjuvar och banditer. Varför kan det inte fokuseras på brottet i sig oavsett kön? Män blir också utsatta för så väl sexuella trakasserier som våldtäkt men jag hör aldrig någon ta ton för de utsatta männen. Sexuella trakasserier är aldrig okej oavsett om det är en man eller kvinna som blir utsatt. Våldtäkt är aldrig okej oavsett om det är en man eller kvinna som blir våldtagen. Och kom nu inte och hävda att det är för att majoriteten av utsatta är kvinnor. Det är tröttsamt att läsa om hur kvinnor alltid drar på sig offerkoftan i debatter. Låt offren vara offer oavsett kön. Brottet är inte mer hemskt för att det är en kvinna som har blivit utsatt för brottet.
 
Låt debatten vara könsneutral istället så kanske fler män skulle våga träda fram utan att känna att deras upplevelser förminskas bara för att de är män. På så sätt kanske statistiken skulle förändras över tid. Kan vi inte bara börja kämpa för allas rätt i samhället istället för bara kvinnors rätt i samhället? Låt oss stå starka tillsammans i samhället mot brottslighet oavsett kön.