Jakten på den perfekta trosan och ett riktigt fynd
Om 12 dagar så styr jag min kosa mot Kroatien för två nätter i Zadar och 2 nätter i Split. Längtar verkligen. Någonting som jag också ser fram emot i år är att gå i bikini på stranden. Kan inte minnas sist som jag köpte en bikini. Förra året så gick jag i underkläder på stranden för att jag vantrivdes så mycket i min kropp att jag inte brydd vad jag hade på mig men i år så ser jag fram emot att köpa bikini.
 
Mitt stora problem har alltid varit att hitta bekväma bikinitrosor, men nu vet jag i alla fall vilken model som jag trivs i så nu startar jakten efter dom perfekta bikinitrosorna som framhäver min kurvor istället för att gömma dom. Har i helgen beställt två par trosor. Överdelar är enklare att hitta än trosor så jag börjar med trosor för att sedan hitta en matchande överdel.
 
Svarta HÄR // Blommiga HÄR
 
Är inte riktigt säker på vad jag tycker om blommiga trosor men dom var ett kap. Kostade 19 kronor(!!) så tänkte att det är värt att testa. Blommigt är ju så fint på andra men min klädstil är ju som tidigare känt lika mörk som min själ.
 
Nåväl, jakten har bara börjat för i sommar ska jag bära mina kurvor med stolthet på stranden.
Sol och nybakat bröd
 
Vilken dag igår! Solen, vilken fantastisk sol!
 
Började dagen med att baka bröd och träna i vanlig helganda. Sedan gick jag hem för kaffe och banan i solen på balkongen.
 
Satt där och njöt av livet och undrade varför jag varje höst vill sälja lägenheten när jag varje vår är så förbannat förälskad i min lägenhet och framför allt i balkongen. Min balkong är helt fantastisk när solen är framme.
 
 
Sedan klädde jag på mig och åkte hem till min kusin och åt lunch i solen, och sedan solade jag medan min kusin och hennes mamma påtade i trädgården. Har ått riktigt bra med färg för att bara ha varit i solen några timmar. Är det inte konstigt vad livet känns mycket lättare så fort solen är framme?
 
Och idag så har jag startat dagen med att baka bröd. Samma bröd som igår - ett av mina favoritbröd att baka.
 
 
Brödet ser inte så mycket ut för världen, men ack så gott. Och framför allt enkelt. Har lagt upp det i bloggen tidigare men här kommer receptet igen.
 
2 bröd
1,5 dl havregryn
1,5 dl vaniljkvarg
1 tsk bakpulver
1/5 kryddmått salt
Kardemumma
 
Blanda alla ingredienser. Blöt händerna och dela i två och platta ut på en plåt. In i ugnen på 200 grader i 20 minuter, och voíla! Ljuvliga frukostbröd klara!
 
Nu väntar jag på att gymmet ska öppna så att jag kan gå och arbeta lite på stubbarna.
Drömmigast salladen
 
Har fått frågor om min grönkålssallad. Tröttnar aldrig på den och äter den säkert en gång i veckan. Busenkel och supergod. Ibland så byter jag ut baconet mot strimlad skinka eller kalkon.
 
Till 2 portioner
1 påse grönkål (ej hackad)
1/2 fetaost
1 apelsin
1 paket tärnat bacon
100 gram valnötter
 
Skär av grönkålen från stammarna och hacka den. Stek baconet och låt rinna av på hushållspapper. Stek grönkålen i fettet från baconet. Skala apelsinen och tärna den. Tärna fetaosten. Släng ner alla ingredienser i en bunke. Lägg upp och toppa med valnötter. Volíla! Världens godaste sallad.