Jakten på den perfekta trosan och ett riktigt fynd
Om 12 dagar så styr jag min kosa mot Kroatien för två nätter i Zadar och 2 nätter i Split. Längtar verkligen. Någonting som jag också ser fram emot i år är att gå i bikini på stranden. Kan inte minnas sist som jag köpte en bikini. Förra året så gick jag i underkläder på stranden för att jag vantrivdes så mycket i min kropp att jag inte brydd vad jag hade på mig men i år så ser jag fram emot att köpa bikini.
 
Mitt stora problem har alltid varit att hitta bekväma bikinitrosor, men nu vet jag i alla fall vilken model som jag trivs i så nu startar jakten efter dom perfekta bikinitrosorna som framhäver min kurvor istället för att gömma dom. Har i helgen beställt två par trosor. Överdelar är enklare att hitta än trosor så jag börjar med trosor för att sedan hitta en matchande överdel.
 
Svarta HÄR // Blommiga HÄR
 
Är inte riktigt säker på vad jag tycker om blommiga trosor men dom var ett kap. Kostade 19 kronor(!!) så tänkte att det är värt att testa. Blommigt är ju så fint på andra men min klädstil är ju som tidigare känt lika mörk som min själ.
 
Nåväl, jakten har bara börjat för i sommar ska jag bära mina kurvor med stolthet på stranden.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress