När kärleken växer på en
 
Har precis rivit av ett svettigt intervallpass så här sista dagen av ledighet. Har alltid hatat intervaller men har äntligen funnit en kärlek för att springa. Trodde aldrig att det skulle hända. Trodde att det var omöjligt.
 
Dagens intervallpass;
10 minuter powerwalk som uppvärmning
30 minuter intervaller - 1 minut on, 30 sec off
2 minuter promenad
10 minuter intervaller - 30 sec on, 30 sec off
Avslutade med 5 minuter jogg som nedvarvning
 
Älskar att lyssna på Eminem när jag springer. En playlist som får mig att springa lite snabbare och lite längre är den här.
 
'Cause sometimes you just feel tired, you feel weak
And when you feel weak you feel like you want to just give up
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
And just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
And not be a quitter, no matter how bad you want to just fall flat on your face and collapse
 
Sedan gick jag hem och styrde upp en lunch att avnjuta i solskenet på bakongen. Fortfarande lite kyligt ute men gick att sitta där med en tjockare tröja på.
 
 
Häromdagen så köpte jag danskt rågbröd på Tidermans. Dom bakar brödet själva och dra mig baklänges vilket bröd! Värt varenda krona. Speciellt för mig som endast äter bröd på helgen. I vanliga fall så brukar jag baka mitt eget bröd, men med födelsedag och allt så passade jag på att unna mig ett riktigt saftigt och härligt bröd. I vanliga fall så brukar jag alltid äta gröt efter träningen men idag var jag inte alls sugen på havregrynsgröt så jag styrde ihop en grönsakssmoothie med havregryn som jag malde till mjöl.
I den så hade jag 1 dl havremjöl, 1 banan, 100 gram babyspenat, MSM pulver, C-vitamin, 1 ägg, citron och ingefära.
 
Så redo för en ny arbetsvecka nu. Så peppad på både arbete, träning och framför allt på livet. Och snart så styr jag min kosa mot Kroatien för en weekend. Verkligen något att se fram emot. Tänkte också beställa en bikini till dess. Har inte haft en bikini på flera år för att jag varit så missnöjd med min kropp men nu så! Nu ser jag till och med fram emot att få bära bikini.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress