Ni undrar varför jag är singel?
För att alla män där ute är så ödmjuka och charmiga.
 
 
PinneWIrre1 tyckte att jag snygg till dess att jag avstod att ta en öl med honom i brist på hans engagemang, då var jag plötsligen ett fetto.
 
 
Aquilifer och jag har skrivit till varandra i omgångar genom åren. En gång skulle vi ses men då slutade han att höra av sig. Idag kontaktade han mig för att komplimera mig och sen ifrågasatte han varför jag tycker att livet är så himla fint. När jag svarade på frågorna som han ställde så blev han både upprörd och respektlös. Mestadels för att jag inte beklagade att hans farfar ligger för döden. Han blockerade dessutom mig så att jag inte kunde svara på hans meddelande.
 
I båda exemplen ovan så slutar det med att båda kommenterar min vikt och det är så jävla vidrigt beteende. Och tyvärr är det ett väldigt vanligt förekommande beteende på dejtingsiter. Har en uppsjö med såna här skärmklipp. När manligheten såras så börjar dom greppa efter halmstrån för att trycka ned mig.
 
Och det här är också en av anledningarna till att det är så jävla tröttsamt att alla vill lägga sin näsa i blöt hela tiden för att kommentera varför jag är singel. Speciellt alla kommentarer om att jag "behöver sänka mina krav". Så till er som tycker att jag har för höga krav, ni tycker alltså att jag borde ha ett rötägg likt männen ovan i mitt liv? Vad är det för krav som jag ska sänka? Min egen lycka? Varför ska jag kompromissa med min egen lycka för att istället antagligen bli olycklig?
Såna här kommentarer kommer uteslutande från människor i förhållande. Förstår inte varför det är okej att ifrågasätta mitt val att vara singel hela, hela, hela tiden; jag ifrågasätter inte varför ni är i förhållanden. Jag lägger mig inte i era relationer eller era val av partner. För det är erat val, inte mitt. 
 
Jag behöver inte en man i mitt liv för att känna mig tillfreds med livet. Däremot så önskar jag att dela livet med någon men jag behöver inte dela livet med någon. Det är skillnad.
 
Jag är singel för att jag värdesätter mig själv tillräckligt högt för att inte nöja mig bara för att slippa vara ensam. Jag tänker fortsätta att njuta av att vara singel tills den rätta dykter upp för jag är inte rädd för att vara ensam och jag behöver definitivt inte en man för att känna mig hel eller för att leva ett innehållsrikt och kärleksfullt liv.
Sandra E

Men fyfan.... Blir seriöst rädd för dessa män..! Jag undrar hur dom blivit uppfostrade och av vem?
Sorgligt att man ska gå på yta så mycket, att kalla någon "fetto" är värre än alla andra elaka ord (enligt mig).
Det sårar något oerhört alltså.
Får ont i magen och tankar på när man var 11-13 och kroppen kom i puberteten. Låren/brösten började växa och vissa tjejer var smala
som stickor medan vi "andra" ansågs tjocka.
Folk slänger ur sig något BARA för att vara elak/nedvärdera. Finns liksom ingen direkt vetskap eller grund kring det.
Vad är ett fetto liksom? Vart går gränserna? Vem bestämde att det finns en gräns mellan smal, normal, övervikt?
Glömmer aldrig när en kille som precis dumpat mig skrev "jag vill inte ha dig längre hästarsle". När jag var 13 år och dödligt kär.

Du är såååå stark som står på dig och vågar visa detta utåt! Du gör verkligen helt rätt som liksom inte bara raderar detta och sen mår dåligt utan visar upp dom! U go girl.
Svar: Det är för alla dom som jag gör det. Ord kan såra så otroligt mycket och det skrämmer mig också att det finns människor som tror att dom har rätten att bete sig hur som haver bara för att dom sitter bakom en skärm. Inga av dom meddelanden som jag får skulle jag få i ett samtal med man öga mot öga.
Tack för dina ord! Och glöm aldrig att du är fin som du är oavsett vad andra säger!
Sandra Ankarstrand

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress